Природата ни е дарила с множество полезни растения, които от векове се използват като средство за добро здраве. Небезизвестен факт е, че съвременната фармацевтична индустрия разчита на доказаните в китайската народна медицина съставки за да се справя с редица здравословни проблеми. Такъв ярък пример е растението Tributes terrestris, известно още като бабини зъби. Основното приложение на екстракта от надземната част на растението е в това да се грижи за здравето на половата система. Как действа и кои са причините все повече лекари да препоръчват и назначават лечение с Трибестан ще разкажем в днешната публикация.

Бабини зъби – тайната съставка в лекарства, предназначени за половата система

Особеностите, с които се характеризира лекарството Трибестан е, че основната и главна съставка е именно екстракта от растението бабини зъби. Както споделихме това е растение, които се използва от векове в китайската медицина и е доказало своите ефективни свойства и качества по отношение правилното функциониране на половата система.

Ключовите свойства на билковата съставка се конкретизират с:

 • Способността да повиши либидото както при мъже така и при жени;
 • Повлиява върху продължителността на ерекцията;
 • Увеличава силата на сексуалната мощ;
 • Влияе изключително благоприятно на липидната обмяна;
 • Повишава плодовитостта;
 • Осигурява повишаване на мъжките полови хормони и други.

Изобщо, когато става въпрос за сексуално здраве то именно на растението бабини зъби разчитат фармацевтични производители за да създадат лекарствен продукт, който да осигури отлична еректилна функция и овладяване на задържането на еякулацията. Затова днес на нашия пазар един от най-популярните продукти, на които разчитат пациентите е именно Трибестан. Това е средство за сексуална мощ и правилно функциониране на половата система.

Ефективен при мъже и жени

плодовитост

Конкретното предназначение на Трибестан (бабини зъби) е в това да повиши либидото и да се погрижи за сексуалната мощ. Определено продукта има не само предначначение за задоволяване на сексуалните ви потребности, но се отнася благоприятно и върху цялостната роля на половата система, особено в репродуктивното здраве.

По отношение на приложението при мъже е очевидно, че се касае за положителни ефекти, които се отнасят до цялостното нормализиране на половата система и нейното функциониране. Но е факт, че лекари препоръчват и на жени курс за лечение с бабини зъби. Причините за това се дължат на:

 • Повишаване на либидото;
 • Облекчаване на симптоми при невровегетативни и нервнопсихични прояви;
 • Като средство за възстановяване след оперативно отстраняване на яйчниците и други.

Както можете да се уверите се касае за един продукт с широк спектър на приложение. Изключително ефективен и качествен, напълно съставен от натурални продукти, които рядко могат да проявят странични и нежелани ефекти. Разбира се има известни изключения за приемане на Трибастан. Тъй като става въпрос за лекарствен препарат въпреки, ч се предлага в аптечната мрежа без лекарско предписание е добре да се консултирате с лекар преди да предприемете съответния курс на лечение.

Кога не се препоръчва използване на бабини зъби?

Що се отнася до ефективността вече доказахме, че растението бабини зъби има много полезни свойства и именно поради това се прилага като ефективно средство за лечение при проблеми с половата система. Характерно за лекарството обаче и това, че има известни изключения, които следва да бъдат взети под внимание.

Не се препоръчва използването на Трибестан про:

 • Лица на възраст под 16 години;
 • По време на кърмене или бременност;
 • При аденом на простата;
 • При констатирани бъбречни заболявания;
 • При проблеми със сърдечно съдовата система;
 • Ако сте алергични към активната съставка или останалите помощни вещества.

Особеното при лекарството е, че дава много добри показатели по отношение на оздравителните процеси, които се отнасят до половата система. С основание лекари препоръчват използването му именно поради факта, че състава е изцяло натурален и с отлична поносимост както от мъже така и от жени.