Застрахователния бранш е сред успешните в страната особено онези, които имат дългогодишна история и клиентите са гласували високо доверие. Без застраховане няма как ада караме автомобила си, да защитим жилището си или пък да отидем на поредната избрана туристическа дестинация. Компаниите, предлагащи многообразие от застраховки в България са не малко, но има такива, които действително се отличават. Булстрад застраховане няма нужда от представяне, поради редица причини:

застраховки
  • Богата гама от продукти, които се отнасят както за задължителното осигуряване като Гражданска отговорност или пенсионно осигуряване, така и доброволни застраховки, които са една ефективна превенция за покриване на щети от възникнали застрахователни рискове. Имуществено застраховане, планински застраховки, застраховки живот, каско и редица други се предлагат от Булстрад застраховане.
  • Изгодни цени за настоящи и бъдещи клиенти на компанията. Булстрад си има политика за стимулиране на редовните си клиенти и особено онези то тях, които са лоялни и не злоупотребяват с изискване на плащания за щети, които са умишлено причинени по страната по договора. Стимулите са във формата на отстъпки и бонуси както и в награди, които се раздават на определен период от време или брой сключени застраховки.
  • Гъвкави условия. Много от клиентите, които се налага да застраховат имуществото си не разполагат с цялата сума за застрахователната премия. Това налага да се предприемат действия за извършване на частично плащане. Честа практика е да се предлага такава опция, тъй като не са малко разходите, които имаме по поддръжката на автомобилите или недвижимото ни имущество. А с плащането на вноски на застрахователната премия е доста по-удобно и ненатоварващо семейния бюджет.
  • Освен до тук изброените преимущества на Булстрад застраховането няма как да не споменем и това, е компанията се ползва с огромно доверие от страна на своите клиенти. Над 200 години опит в бранша с представителства в 25 държави е достатъчно основание да изберете опита, гаранцията и висококачественото обслужване. Ето повод за размисъл, върху който трябва да обърнете внимание при подбор на фирма, в която да се сключи конкретна застраховка.

А няма спор, че застраховките са необходимост. Не само в задължителния си вариант, но и тези с препоръчителен характер. Осигурете си спокойствие, възложете на друг да се погрижи за разходите по възстановяване на щети по автомобила, дома, техниката, имуществото, живота и здравето ви. Булстрад застраховане ще осигури дългосрочни партньорски отношения на цени, които са достъпни и условия, които са гарантирани. Освен в офисите на компанията имате възможност да изпратите запитвания през уеб сайта за цена, условия, рискове и покритие.