За да можете да разчитате на качествено гориво, с което да работят вашите машини, превозни средства както и отоплителни инсталации не е за подценяване на кой доставчик ще се доверите. Партньорските отношения са в основата на това да развивате успешен бизнес с търговия с горива, земеделие, производство, строително-ремонтни дейности. Затова днес сме твърдо решени да предложим на вниманието ви максимално доказани в сферата доставчици, които са се утвърдили и яростно пазят своята репутация. Благодарение на дизелово гориво от Горрел не просто си осигурявате надеждни и в срок доставки, но можете да разчитате на отлични условия, качество и нисък разход.

Какво предлагат от Горрел на клиентите си

Създадената през 1995 година компания успява да устои на конкуренцията на пазара с горива и енергийни ресурси. В периода компанията успява да усъвършенства предоставените услуги и да намери перфектната възможност всеки клиент да получи онова, от което се нуждае. Дизела е сред главните ресурси, които се използват в различни сфери и именно поради това е важно да подчертаем, че не е без значение на кого ще се доверите за доставки, качество и професионално отношение. Горрел успява през своята 27 годишна история да намери баланса, с който да подпомогне и задоволи потребностите на своите партньори и клиенти с:

  • Доставка в точното време;
  • Конкурентно и отлично качество на дизеловите суровини;
  • Достъпни цени;
  • Гъвкавост при разплащания;
  • Прецизност, експедитивност и професионално обслужване.

Ако имате нужда от партньор, изградил и утвърдил схема, която безспорно успява да предостави добра база за развитие на вашия бизнес то именно в лицето на екипа на Горрел можете да си гарантирате доставка на дизелови горива, произведени по най-високи стандарти.

Видове дизел

гориво

Всеки клиент има нужда както от качествени дизелови горива на добри цени така и от вид, който напълно да задоволи битовите или бизнес потребностите му. Определено това, на което можете да разчитате е многообразната продуктова гама, която доверения доставчик може да ви осигури.

Внимание заслужават:

  • Б6. Това е най-масовия дизел, който се използва. Безспорните му качества са в това, че е екологичен, икономичен и предпазва двигателите от бързо амортизиране;
  • Без био компонент. Въпреки липсата на био съставка този продукт също заслужава внимание, тъй като цената му е достъпна, а освен това е ресурс за задвижване на селскостопанска и пътна техника;
  • За отопление. Системите на газьол също изискват качествен ресурс. А дизеловото гориво за отопление от Горрел определено покрива всички норми за екологичност, рентабилност и качество.

Ако имате нужда от доставчик, който да осигури най-добрия и с отлични показатели дизел вече знаете към кого да се обърнете.