Ако спомените ви от посрещането на 2020 година не са били особено приятни и впечатляващи то е време да потърсите по-добър вариант за следващите новогодишни празници. Традиционно се събираме с приятели, роднини, по площадите или пък на места, които наистина са невероятно атрактивни със своята пищност и забавления. Е, ако търсите друг начин, доста по-различен от тези, които обичайно прилагате по време на тези празници то днес имаме едно екзотично предизвикателство, което желаем да ви предложим – Нова година в дубай 2021. Звучи приказно, романтично и най вече различно, нали! И действително ви обещаваме, че ще бъде такова, защото с екскурзия за посрещането на новогодишните празници 2021-ва от exoticholiday.bg имате възможността да се насладите на тайнството на Ориента.

Защо да посрещнете 2021 в Дубай

Сигурно се питате защо не в някои ски курорт, а именно към екзотиката на града в Обединените Арабски Емирства да се отправите. Всъщност човек има нужда от различен заряд, който не просто да покаже различното и предизвикателното, а наистина да зареди батериите с много емоции, настроение, вдъхновяващи луксозни пейзажи. А Дубай е метрополис, който може да ви предложи уникални забавения, пълноценен отдих, докосване да приказен свят, който да разкрие своето тайнство и културни ценности. Всичко това преплетено със свръх модерна архитектура и космополитност.

Наистина ако искате да посрещнете новата 2021 година доста по-различно отколкото сте свикнали да го правите ето ви една опция, която за нищо на света не бива да пропускате.  Причините се не само в това, че все по-достъпно стана пътуването и настаняването в ориенталския град, но и заради факта, че у нас не по-малко евтино ще ви струва посрещането на празниците в скъп, луксозен хотел.

Организираната от туристическа агенция екскурзия до Дубай ще ви спести редица административни ангажименти по отношение на документи нужни за вашия престой. Именно поради това е препоръчително да не се ангажирате сами с техническите задачи, а да ги възложите на опитни специалисти от бранша. А ние ви съветваме да обърнете внимание на забележителностите в Дубай, които можете да посетите по време на престоя си за посрещане на Нова година. А ето и нашите предложения:

цветните градини в Дубай
  • Панорамна обиколка на емирството, в която ще можете да се насладите на тайнството на нощния живот в Дубай както и забележителности като Рамката, Палмовите острови, най-високите небостъргачи , Дубай Марина  и много други;
  • МОЛ Дубай е още едно от атрактивните места, които си струва да посетите заради множеството изгодни оферти и забавления, които ви очакват тук;
  • Цветните градини; 
  • Не пропускайте да пояздите камила в пустинята, все пак сте в Дубай, а камилите са едни то най-уважаваните животни.

Нова година 2021 – ва можете да посрещнете нестандартно и екзотично. Резервирайте своята екскурзия и се насладете на престоя си вв един от най-космополитните и футуристични места по света.