Много малко остава до началото на летния сезон. Повечето от нас вече са започнали с приготовленията, за да могат да го посрещнат подобаващо, като обновяването на гардероба е само една малка част от всичко онова, което ни предстои да направим. Жените се сдобиват с нови рокли, аксесоари и дамски тениски, а господата се заемат със стягането на автомобила, защото се очертават многобройни разходки извън града, които изискват кола в изправно техническо състояние, също както и една красива дама, кипреща се в нея…

Помислете за красотата

Дамска пролетно-лятна модерна блуза с къс ръкав и принт сърце
дамска тениска

Красотата е онова нещо, което ни кара да се чувстваме добре, където и да се намираме. И тук не става дума само за външния ни вид, ами и за това как е обзаведен домът ни, какво има в гардероба ни, каква е обстановката на работното място. Добре е около нас да цари колкото се може повече красота, за да усещаме уют и комфорт, които са ни нужни, за да живеем добре.

Дамите са една идея по-привилегировани от мъжете, защото те могат да подобрят визията си с помощта на грим, модерни тоалети, или атрактивна прическа, която е актуална за сезона. Не че и господата не разполагат с никакви възможности по отношение постигането на висока естетика, но техните са далеч по-ограничени в сравнение с онези на представителните на нежния пол.

Дамският гардероб

В него трябва да има от всичко по малко:

  • Рокли;
  • Поли;
  • Панталони;
  • Ризи;
  • Дънки;
  • Дамски тениски;
  • Спортни облекла;
  • Дрехи за специални случаи.

Всяка себеуважаваща се дама трябва да притежава поне една малка черна рокля в шкафа и поне една раздърпана тениска, която да носи, когато си е у дома и е време за мързелуване. Нека не забравяме и за дънките, които повечето от нас предпочитат в ежедневието си, и които често пъти съчетаваме именно с удобна и практична тениска. И отново изглеждаме страхотно!

Аксесоарите са последния щрих към ежедневния или нощния аутфит. Те не са никак за подценяване, така че ги подбирайте умело и винаги хвърляйте по едно около на това какво световните модни подиуми имат да ни покажат…