Иновациите в подмладяването далеч надминаха хубавата медицинска козметика и представят възможности за извършване на различни видове процедури дори в домашни условия. Днес ще си говорим за уредите, които са лесни за използване ,имат лифтинг и подмладяващ ефект и могат да ни спестят средства то скъпи козметични процедури, прилагани в салоните за красота  и дерматологичните специализирани центрове. Инвестирането в такива модерни апарати е повод да се замислите колко пари харчите месечно за разкрасяване и какъв е крайния резултат. Правилната преценка и равносметка ще покаже до каква степен ще останете удовлетворени от удобството предоставено от съвременната козметична индустрия и възможност за разкрасяване у дома.

Домашни лифтинг и подмладяващи процедури

Всеки дерматолог ще потвърди, че правилното съчетаване на различни методи за разкрасяване като медицинска козметика, периодичен билков пилинг, стимулиране на естественото производство на колаген с уреди за лифтинг и подмладяване са пътя към прекрасната стегната и свежа кожа. Подложена на естествените процеси, които времето оставя като следи, външните замърсявания и климатични промени са безспорните причинители на повяхването на дермата и намаляването на колагеновите влакна. Разбира се, козметичните салони предлагат удивителни процедури, с които професионалната грижа е на много високо ниво. Цената им обаче не винаги е поносима от масовия потребител, което налага търсене на други по-изгодни алтернативни методи. И точно тук идва ролята на уредите за лифтинг и подмладяване, които пред последните няколко години наистина успяха да ни представят една съвсем достъпна и ефективна възможност за грижа и поддръжка на доброто ни самочувствие.

 уред за тяло и лице

Доста интересна палитра от уреди за професионална и домашна терапия ни предлагат от онлайн магазин Красиво Тяло. Сред тях едни от най-добрите, удовлетворили клиентите са:

  • Уред за тяло и лице, RF радиочестотен лифтинг, ултразвуковa кавитация, LED терапия;
  • Уред за лифтинг и подмладяване с хиалуронов серум;
  • Уред за диамантено микродермабразио;
  • Уред за микроиглена мезотерапия;
  • Ефективни уреди за нанасяне на козметичен продукт с топъл и охлаждащ масаж;
  • Уреди за дълбок бифтинг и много други.

Естествено, че няма нужда да закупувате всички уреди за лифтинг и подмладяване. Изберете варианта, който би бил подходящ за вашата кожа съобразно възраст, цвят на кожата, тип на кожата и други характеристики. Всеки от уредите си имат своите особености и атакуват дермата съобразно търсения ефект. Има апарати, които едновременно почистват и тонизират, стимулират естественото образуване на колагенови влакна и по този начин правят кожата много по-плътна и еластична. Резултатите са буквално мигновени. При други се нужни повече терапии и постоянство за да има видим резултат и ефект, тъй като са съсредоточени главно към електро-мускулната стимулация. Въпрос на индивидуален избор е кой от уредите ще изберете, а удобството предлагано от Красиво Тяло е да ползвате съвременната апаратура у дома по всяко време.