За да се премине към реновацията на санитарната зона на първо място е необходимо да се отървете от старите облицовки. Накратко имате нужда от екип за къртене на плочки и бетон, с чиято помощ същинската работа може да започне. Но не бързайте толкова много, защото въпреки, че звучи лесно то работата е доста тежа и отговорна, което предполага, че сами няма как да се справите и определено се налага да бъдат наети професионалисти. За безопасно, сигурно и безаварийно отстраняване на плочки от стените и пода, отстраняване на санитарен фаянс и други аналогични дейности е важно екипа, който ще изберете да има нужния опит и умения.

Защо е важно къртенето да е професионално?

Не е достатъчно да разполагат с чук и ръчен къртач за да отстраните старите плочки в банята или да премахнете излишния бетон около душ паравана. На практика има доста акценти, върху които да помислите предвид това, че обикновено в санитарните площи има окабеляване и изградена водопроводна инсталация, а те изискват деликатна и отговорна работа. За да не се нарушат важни комунални връзки имайте предвид, че фокуса на провежданото мероприятие следва да се ръководи от:

  • Прилагане на всички принципи за безопасен труд;
  • Осигуряване на ангажираност към електропреносната и водопроводната мрежа;
  • Спазване на технологията за отстраняване на облицовки;
  • Използване на машини и инструменти, които гарантират бързина и ефективност при извършване на реалната работа.

Освен това професионалистите наред с къртенето на плочки и бетон ще се погрижат за почистването на строителните отломки така, че майсторите, които ще поставят новите облицовки да стартират своята дейност безпрепятствено. Затова необходимо да се доверите на екипи, които са способни да ви осигурят експедитивност, качество и чисто свършена работа.

Какво включва услугата?

ремонт

Отстраняването на бетон и плочки е доста широко понятие. Самата услуга безспорно се отнася най-вече до премахване на стари облицовки от бани, тоалетни и мокри помещения. Но не само до тук се ограничават възможностите на този тип дейности, от които можете да се възползвате. Реалната практика е свързана с набор от услуги, които са свързани с всякакъв тип къртене в различни пространства, обекти и имоти.

Примери за наемане на професионален екип за къртене на плочки и бетон са:

  • При разрушаване на стари сгради за да бъдат на тяхно място изградени нови;
  • Премахване на бетонови стени с цел постигане на разширение на жилищната площ;
  • При подмяна на подова настилка в коридори и общи части на сгради;
  • Къртене на асфалтови настилки и много други.

Имате нужда от надеждни и сигурни действия, а такива могат да гарантират от Нова Билд – професионален екип за отстраняване на бетонови, фаянсовия и други облицовки.