Ако ви се иска да превърнете двора или терасата в красив и уютен кът, в който да се храните или да си почивате, ще ви бъдат нужни комплект маса и градински столове. Мебелите разбира се мога да бъдат купени поотделно, което предполага да познавате по-добре съвременните модели и техните функционалности. Градинските столове са много разнообразни и когато научите подробности за тях, ще знаете точно кой модел да изберете за себе си. Има практичния сгъваеми артикули, както и такива снабдени с по-голяма облегалка и подлакътници. Най-новите и актуални модели ви очакват в сайта на Bogdanmebel.com.

Какви градински столове ще намерите онлайн?

Ако искате да оформите пространството по нов начин и да го направите много по функционално, разгледайте всички мебели в раздела и се спрете на тези, които ви се струват най-подходящи. Преди покупката ви предлагаме да научите подробности за различните модели и начин на използване, за да определите вида на  столовете, от които се нуждаете. Онлайн ви очакват следните варианти:

  • сгъваеми – изключително практични артикули, които могат да бъдат поръчани в комплект. Те обикновено се правят от дърво или алуминий, тъй като това са най-подходящите материали за такъв практичен модел. Ако не разполагате с достатъчно пространство и искате по-лесно да съхранявате мебелите, сгъваемите са точното предложение;
  • пластмасов градински стол с подлакътници – достатъчно удобен за двора, терасата и откритите пространства. Цената му е много по-ниска и се предлага в различни цветове. Няма да се повреди твърде бързо от различните климатични промени. Ако инсталирате възглавница на седалката и облегалката ще стане много комфортен;
  • люлеещ се – истински релакс и спокойствие ще почувствате когато се на стените на подобен градински стол. Дизайните са доста разнообразни, като има такива с ретро звучене или пък съвременно с атрактивна визия, изглеждащи като произведение на изкуството. Тези мебели могат да бъдат изработени както от дърво или ратан, така и от съвременни материали като алуминий. Всеки артикул изглежда различно в зависимост от материала си на изработка;
  • бар стол – много притежатели на големи градини правят допълнителен бар плот. Там настаняват гостите си и им предлагат вкусни коктейли. За целта ще са ви необходими и съответните места за сядане, които трябва да са по-високи като конструкция.

Още много интересни и оригинални модели ви очакват в каталога на Bogdanmebel.com.

По какви критерии да изберем?

Няма как да правим подобни покупки само на базата на външния вид на даден артикул. Всички модели са красиви и привличат погледа, но подходящите трябва да отговарят и на други критерии.

Първо преценете с какво свободно пространство разполагате и се съобразете с това, колко градински стола ще се поберат около масата. Има особено значение, дали смятате да се храните в тази зона или просто искате да поседнете и да релаксирате.

В двата случая са ви необходими различни варианти. Не пропускайте да комбинирате по правилен начин градинските столове с останалите неща в екстериора е най-вече с масата. Те трябва да са в близък дизайн, за да изглеждат като комплект, поставени заедно. Търсете мебели, направени от здрави и устойчиви материали, които ще издържат силното слънце или дъжда, ако стоят на открито по-дълго време. Преценете дали артикулът ще бъде достатъчно удобен и се снабдете с допълнителни възглавници, на които да сядате и да се облягате.

Защо да купим новото градинско обзавеждане онлайн?

Когато ни предстои да направим подобна инвестиция искаме да получим продуктите възможно най-бързо. Това ще бъде възможно, ако изберем да ги купим от интернет магазин. Няма да загубим много време в избор, защото ще разгледаме максимално бързо предложенията и ще научим много подробности за тях. Предлагат се само най-нови и актуални модели, което ни гарантира перфектна и функционална визия в откритата зона.