Въпреки, че в Стара Загора има много места за продажба и монтаж на гуми, не винаги можем да намерим най-добрата оферта и разнообразие от марки и модели, особено когато се касае за по-екзотичен модел и размер гума. Затова много от нас търсят и намират гуми онлайн, но това често води до други неудобства: цена на гумата, цена за доставка, транспортиране от офиса на куриера до гуми центъра, синхронизиране на доставката на гумите със свободни часове в гуми центъра. 

От скоро един от най-големите онлайн търговци на гуми в България – Supergumi.bg заедно с гуми центъра на познатата на всички старозагорци марка бензиностанции „Зара“ предложиха нова услуга. С нея поръчвате гуми онлайн от supergumi.bg, заплащате онлайн по удобен за вас начин и в зависимост от срока на доставка на гумите – получавате ги директно в гуми центъра от където се свързват с вас за уговаряне на удобен час за монтаж. Така отивате директно със своя автомобил на адрес ул. Индустриална 1, бензиностанция Зара срещу тролейбусното депо и от гуми центъра монтират директно новозакупените гуми на вашия автомобил, джип или бус.

Какво е необходимо да направите?

1. Избирате вашите нови гуми

Намирате подходящите за Вас гуми и джанти на сайта supergumi.bg. Супер разнообразие от над 100 000 предложения за гуми и джанти на ниски цени

2. Лесно и бързо плащате

Купувате гуми и джанти онлайн с кредитна/дебитна карта, с банков превод или на изплащане с Unicredit Bulbank.

3. Директна доставка

Гумите ще бъдат транспортирани директно в избрания от Вас сервиз при съставяне на поръчката.

4. Отивате в сервиза за монтаж

От сервиза ще се свържат с Вас за уговаряне на удобен час за посещение и монтаж. Спестявате време от ходене до офис на куриер и разходи за транспорт до гуми центъра.

Възползвайте се от покупка онлайн и монтаж на преференциални цени на гуми и джанти със Supergumi.BG и Зара.