Да направите интериора на коридора интересен и практичен, вече не е толкова трудно. Ще намерите хубави и качествени мебели, които предлагат достатъчно пространство за съхранение на вашите вещи. Виж тук модерни шкафове за обувки, които задължително трябва да присъстват в това малко и уютно пространство. Артикулите са дизайнерски, снабдени с различни функционални екстри. Материалите, от които се изработват модерните мебели са устойчиви, предлагат се в различни нюанси и изглеждат луксозно.

По какви критерии да купим нова мебел за коридора?

Ако търсите ново обзавеждане, вижте актуалните модели в сайта на магазин Венус. Разнообразието от артикули е голямо, но за да намерите правилния за вас, трябва да спазите някои от следните препоръки:

шкаф за обувки
  • съобразете се с размера на коридора – дори да ви харесват по-големите модели, няма смисъл да инвестирате в такъв, ако пространството не ви позволява да го инсталирате правилно. Много по-добре е да купите два различни варианта на компактните шкафове за обувки с падащи вратички, от колкото един прекалено голям и непрактичен в случая;
  • преценете колко обувки ще съхранявате в шкафа – това е важно, защото не бива да оставяте чифтове на пода. Ако това се случи се трупа прах и създавате предпоставка за безпорядък;
  • важен е дизайнът и цветът на новия шкаф за обувки – когато купувате нова мебел, тя задължително трябва да е синхронизирана с останалите изделия в помещението. Производителите предлагат разнообразни варианти в интересни нюанси, за да откриете най-подходящия;
  • изберете спрямо цената – вижте ценовата листа в сайта на търговеца и се съобразете с бюджета, който сте предвидили за покупката. В момента мебелите са много изгодни и винаги може да се възползвате от намаления и отстъпки онлайн.

Ще останете доволни от новото обзавеждане, ако внимателно разгледате моделите и намерите такъв, който отговаря на всичките ви критерии.

От какви материали се изработват шкафовете за обувки?

Хората, които обичат класиката, вероятно ще се зарадват да разберат, че все още има артикули направени от естествена дървесина. Те са много здрави и стабилни, но цената им е по-висока и подхождат повече за класическия стил обзавеждане. По-голяма част от моделите са направени от MDF и ПДЧ плоскости. Те са по-евтини леки и мога да бъдат представени в най-различни цветове. Лесни са за поддръжка, защото имат ламинирано покритие. То ги защитава от влагата и замърсяванията, с които имат ежедневен досег. Шкафовете за обувки изработени по този начин са здрави и ще ги използвате без проблем години наред.