Сигурно сте си задавали въпроса – какво легло трябва да изберете за спалнята, за да имате едновременно качествен сън и красив интериор? Всяка една мебел в помещението за сън, трябва да е избрана много внимателно и да съответства на жилището ви и начина ви на живот. Леглата Венус 180/200 ще допринесат максимално за вашия комфорт, тъй като ви предоставят нужното пространство за вас и вашия любим. Огромният избор на модели, които ще откриете на пазара, ще ви помогне да изберете подходящия размер за вашето семейство.

Какво да бъде леглото в спалнята – дървено или тапицирано 180/200

В момента дървените и тапицирани легла в онлайн магазин Венус са най-харесваните модели от потребителите. Вариантите изработени от естествена дървесина или качествени дървени плоскости – MDF и ПДЧ са класически избор. Те ви предоставят здравина и комфорт, което е ключов фактор при избора на такава мебел. Дървеното легло от Венус с размер 180/200 подхожда на всяко едно оформление от модерно през класическо, дори и скандинавско. Тапицираната спалня  Венус има преимуществото да е с меки и заоблени форми, без никакви остри ръбове в които да се нараните. Високата тапицирана табла изглежда много стилно и в същото време е изключително практична, ако желаете да се подпрете на нея и да гледате телевизия. В случай, че сте се спрели на модел с размери 180/200, но спалнята ви не е достатъчно голяма, може да купите легло с повдигащ механизъм, за да използвате рационално подматрачното пространство.

Тапицирана спалня

Кои са основните артикули във съвременната спалня Венус:

  • Леглото – както споменахме, то е най-важният елемент и предпочитаният му размер е 180/200;
  • Нощни шкафчета – много удобни за ползване в стаята;
  • Гардероб – изберете просторен, който би побрал всичките ви дрехи;
  • Скрин – предпочитана от всички мебел, компактна, но много практична.

Подходящото обзавеждане със сигурност ще допринесе много за вашата активна почивка и качествен сън. Не подценявайте всяка една вещ, която допълва помещението и ви помага да поддържате в дома си подредено.