Обзавеждането на дома е вълнуваща задача, която ни кара да разглеждаме интериорни проекти и различни интернет страница. Но когато става въпрос за купуването на детско легло – отговорността е съвсем различна. Вече не търсим само красивата визия и модерните форми, а по-скоро компилация между функционалност, комфорт и приятен дизайн. Богатата гама от модели, които ще откриете на пазара със сигурност ще ви дадат възможност да изберете най-доброто. Затова виж повече на страницата на онлайн магазин Венус.

Направете правилния избор на размер

Преди да се случи, каквато и да е покупка – непременно виж повече информация за моделите, които са налични. Уверете се, че размерът на леглото което ви допада най-много е подходящ за размера на стаята. След което е необходимо да се определи място на което ще бъде поставено, за да се направят необходимите измервания, проверете дали свободно минава през вратите, ако се наложи да бъде преместено. При положение, че харесвате модела на двуетажните легла, проверете и височината на стаята. Все пак се съобразете с ръста на детето. Виж повече варианти, но ние мислим, че 90×190 см.ще е напълно достатъчно. Ако искате да предложите на детето повече удобство вземете 140×190см.

Двуетажно легло

Двуетажно легло Сити 5015 виж повече в страницата на Венус:

  • Цената в този момент е намалена от 381 лв на 326 лв;
  • Моделът е изработен с удобни табли, стълбичка и етажерка;
  • Към двуетажното легло получавате и функционален скрин с четири чекмеджета и етажерка;
  • За изработката са използвани надеждни и качествени материали, които ще гарантират безопасността на децата.

Непременно виж повече оферти налични във Венус, преди окончателното решение. Всяко дете заслужава да си почива на удобно и комфортно легло. Това е важно условие за неговото здраве и добро настроение. Ако е достатъчно голямо, детето също може да участва в избора наравно с вас и да има възможността да хареса новата си мебел.