Естетичната дерматология е от дяловете в медицината, които непрекъснато се подобряват и усъвършенстват. изключително важно е да се отбележи, че освен кожни лекари дерматолозите влизат в ролята на козметици, предлагащи рзкрасителни и подмладяващи процедури чрез съвременна апаратура и други иновативни методи, които предоставят бързи и ефективни резултати. С огромно удоволствие днес ще ви представим https://www.dermamirabel.com/ – клиника по естетична дерматология, която разполага с модерно оборудвана база за провеждане на дерматологични прегледи, поставяне на диагнози и назначаване на лечебни терапии с гарантиран положителен резултат. В публикацията днес ще акцентираме на някои естетични способи, с които дерматолозите от Мирабел Бургас успяват да се популяризират и утвърдят като едни от най-добрите, предоставящи на вниманието на клиентите си нехирургични терапии за красота и здраве.

Общ преглед на естетичните процедури, предлагани от Мирабел

Избора на терапия, с която можете да повишите вашето самочувствие не е толкова лесно колкото изглежда. Бърз анализ на предложенията, които се предлагат от Мирабел Бургас идва да покаже, че има защо потребителите и грижещи се за своята красота клиенти има за какво да се тревожат. От типа на проведената и извършена процедура зависи до голяма степен дали ще станете удовлетворени от крайния резултат, защото има съществено значение какъв е типа на кожата, какъв недостатък желаете да подобрите по тялото си и до каква степен това зависи от самия дерматолог – неговите познания, опит и квалификация.

лазерна епилация

От Мирабел Бургас представят на вниманието ни широк диапазон от терапии, които ас свързани с красивата и млада, нежна и еластична кожа, буйно коса и здрави нокти. Изобщо всичко онова, което би придало цялостен младежки вид на тялото ви е обект на третиране с помощна на медицинска апаратура и иновативни регенериращи терапии. Ще ви срещнем с някои от тях в следващите редове:

  • Водно дермабразио

Известна е тази подмладяваща процедура още като хидродермабразио. Приоритети ѝ са в това, че повлиява различни видове кожа. Използва се при различни кожни проблеми и дефекти, подходяща е за дълбоко почистване на кожата както и третиране на бръчки, тъмни кръгове около очите, неравномерен тен и други. Това е комплексна терапия с много добри резултати;

  • Инжекционна мезотерапия

Перфектната терапия, с която не само ще подобрите структурата на кожата си, но и ще я подхраните, тъй като в зоните с несъвършенства се инжектират комплекс от витамини и минерали, които оказват грижа за естественото възстановяване на кожата. Приложим е метода при оплешивяване и други дерматологични проблеми, обриви, възпаления и т.нат.;

  • Лазерна епилация

В борбата с досадното окосмяване, вече имате шанса да се подложите на премахване с лазер за епилация бургас. Клиника Мирабел предлагат навоите клиенти един от съвременните способи за бързо и качествено премахване на нежеланите косъмчета. Ефекта е зашеметяващ и дълготраен. За разлика от останалите видове терапии, които са с временен ефект тук при SHR лазера директно се умъртвява корена, което води до качествени резултати. Предимствата на този метод за епилиране с лазер е в това, че е приложим както при всякакъв вид кожа така е подходящ за прилагане през цялата година. Акцентира се върху анатомичната структура на космения фоликул, което предоставя такъв дълготраен ефект. Без изгаряния, без странични ефекти, без болка! Обезкосмяването никога не е било толкова приятно. Дерматолозите от Мирабел Бургас са изключително добре подготвени за работа с модерната лазерна апаратура и осигуряват на клиентите си гладка и лишена от досадните косми кожа. Премахването на окосмяването с лазер не е новост, но подхода приложим от клиниката по естетична дерматология Бургас предоставя уникалната възможност да забравите за посещението в козметичните центрове, подлагането на болка и дискомфорт както и необходимост от възстановителен период на кожата.

Време е да изберете правилното решение за да изглеждате красиви и уверени. Заложете на Мирабел, защото екипа от професионални дерматолози знае как да се погрижи ефективно за вашето самочувствие.