Във всяко жилище има обособена зона за хранене. Това може да бъде отделно помещение или кът в кухнята, но при всички положения е важно да е обзаведено добре. Предлагаме ви да купите нови мебели онлайн и да си подарите повече комфорт. Виж повече на venus.bg и научи подробности за характеристиките на изделията. Това е важна инвестиция и не бива да се пренебрегва качеството на изработка. Купете мебели, които отговарят на вашите критерии и са достатъчно устойчиви.

Кои са начините бързо да изберем маса и столове?

Ако решите да се възползвате от актуалните оферти няма нужда да съчетавате сами масата и столовете. Мебелните комплекти са перфектната възможност да обзаведете трапезарията красиво и елегантно. След като вече сте взели решение да инвестирате в готов комплект ви съветваме, да обърнете внимание на размерите.

Измерете свободното пространство в стаята и определете, кои маса и столове ще могат да се използват безпроблемно. Важно е мебелите да не се опират в стени или други неща около тях. Препоръчително е да разполагате с механизъм за разтягане, което ще ви позволи да сервирате повече неща и да посрещате гости. Преценете дали местата за сядане трябва да бъда с подлакътници, защото този вид мебели са по-обемни и няма да могат да се приберат под основната. Дизайнът и цветът на изделията също са от значение. Хубаво е комплектът от маса и столове да изглежда красиво в помещението и да се съчетава с обстановката наоколо. От Venus.bg днес ще ви препоръчат да видите повече за – Трапезна маса VENUS 1106 с четири стола LOREN 2108:

маса и столове
  • трапезна маса „VENUS“ и столове „LOREN“ в комплект са подходящи за обзавеждане на кухня или трапезария;
  • основната мебел е снабдена с разтегателен плот полиран МДФ (автоматично отваряне);
  • столовете са изработени от естествено дърво с удобна мека седалка;
  • за облегалката е използвана висококачествена дамаска в свежи цветове.

Вижте повече за актуалните комплекти онлайн и поръчайте обзавеждането което ви допада.

Важно ли е основната мебел в трапезарията да има разтегателен механизъм?

Ако масата е снабдена със съвременен разтегателен механизъм, тя ще ви бъде много по-удобна. През повечето време този артикул ще бъде по компактен и практичен, а когато ви дойдат гости и сте повече хора, може да ползвате механизма. С него се борави много лесно и само с няколко лесни движения ще увеличите значително площта за сервиране. Тази екстра в никакъв случай не завишава цената на комплекта и вие може отново да направите изгодна сделка. Възползвайте се от безплатната доставка до вашия адрес която е поета от търговеца.