Всеки обича да прекарва свободното си време у дома комфортно настанен на дивана. Атмосферата в дневната предполага да се отпуснете и да релаксирате след тежкия и изморителен ден. Мебелите, които ви заобикалят тук, трябва да са подбрани в зависимост от вашите предпочитания и стил на живот. Освен задължителните диван и секция, е важно да предвидите и подходяща холна маса. Днес в магазините ще откриете много интересни предложения, които ще ви създадат удобство и ще направят престоя ви в стаята истинско удоволствие. Евтини холни маси Мебели ВЕНУС са точното допълнение за всеки модерен интериор. Изберете модел, който ще отговаря на вашите изисквания и ще ви създаде търсения комфорт.

Какъв вид масичка за кафе ще подхожда на вашия дом?

Щом сте решили да внесете някакво обновление в обстановката и да инвестирате в нова холна маса, е добре да познавате в детайли различните модели. Артикулът, който ще купите, трябва да бъде удобен за семейството и да е съобразен с някои ключови моменти от обзавеждането. Холната маса би следвало да допълва дивана по един красив и естетичен начин, нейната форма и размери основно се влияят от визията на меката мебел. Ако е продълговата можете да използвате елипсовидна или продълговата холна маса, а ако е г-образен подхожда и кръгъл модел.

В зависимост от това дали искате върху плота да разполагате с храни и напитки или просто ви трябва малка зона, където да оставите телефона си и дистанционното ще изберете формата и вида на плота. Има модели с допълнителни места за съхранение на дребни вещи като втори плот под основния, чекмеджета и отделни рафтове. Най-вече трябва да се ръководите от вашите потребности и ще останете доволни от новата си покупка. В каталога на магазин Венус имате шанс да видите много интересни предложения, като днес ще се спрем на едно такова. Холна кръгла маса Kaluga – Черна:

кръгла маса
  • „Kaluga“ представлява ниска красива мебел и е подходяща за обзавеждането на Вашия хол или всекидневна;
  • изработена е от МДФ материал и основа от прахово боядисан метал;
  • моделът може безпроблемно да се комбинира с модерните ъглови дивани;
  • дизайнът е елегантен и семпъл с възможност за доста удобна и функционална употреба.

Направете жилището си още по-уютно и практично с помощта на актуалните мебели, които лесно ще поръчате по интернет.

Какви материали най-често се използват при изработката на новите модели?

Това са едни от най-разнообразните артикули, които да използвате в обзавеждането на дома си. Те се изработват от различни материали, гарантиращи здравина и устойчивост във времето, а и не само това. MDF, ПДЧ плоскостите, закаленото стъкло и металът са най-често срещаните материали, от които се правят тези изделия.