Удобството по време на сън е от изключително значение за нашето здраве. Трябва да се погрижим матракът върху когото спим да бъде подходящ за личните ни потребности. В момента много хора се оплакват от неразположение и болки в кръста и гърба, което предполага покупката на качествен ергономичен и с добра опора артикул. Венус матраци предлагат перфектна възможност да изберете между различните модели, които са изработени по най-модерния и иновативен начин. Сърцевината на различните продукти е много комплексна и гарантира пълен комфорт и релакс по време на сън.

По какви критерии да изберем нов матрак

Това което всеки иска е да бъде настанен добре, за да се наспи качествено и парите които е вложил да му донесат необходимото удобство. Матраците са много различни, защото и потребностите на хората са такива. Тук няма универсален по-добър модел от друг, защото всеки очаква различни неща от покупката си.

Има хора, за които мекотата е на първо място, докато други търсят възможно най-твърд модел. Ето защо първото което трябва да определите за себе си е какво точно очаквате от новия матрак. Важно е да знаете в каква поза предпочитате да спите, защото това до известна степен ви насочва към конкретен модел.

Хората, които предпочитат да спят на една страна или често си променят позата е добре да изберат средно твърд или мек матрак, на който ще се чувстват по-добре. Когато имате някакви болки в гърба и кръста ви съветваме да изберете твърд, който ще осигури перфектна опора на тялото. Венус предлага да се запознаете със един от най-предпочитаните модели. Двулицев артикул MAGNIFLEX Magni Grande:

матрак
  • „Magniflex Magni Grande“- двулицев модел от серията „Магнифлекс“, който се характеризира с отлични ортопедични свойства;
  • в основата му влиза високоеластична „дишаща“ пяна (Elioform Soft);
  • текстил с мемори пяна, която се адаптира перфектно към формата на тялото;
  • освен това, материята защитава от вредни микроорганизми и не позволява задържане на прах по повърхността.

Висококачествен продукт, при който инвестирате за много дълъг период от време. Гаранционният срок е 25 години, а твърдостта е средна. Заслужава си да помислите за това, че с подобна покупка си гарантирате истински комфорт по време на сън.

Защо да поръчате през интернет

Такъв тип покупка не бива да бъде правена прибързано. Значението ѝ за нашето здраве е прекалено голямо и поради тази причина е важно да обмислим качествата на избрания модел по-внимателно. Това много лесно може да стане през онлайн платформата, тъй като всички подробности за матраците са описани и никой не ни притеснява, кога ще решим да поръчаме. Търговецът представя най-модерните и иновативни продукти на максимално достъпни цени.