Не съществува мебел, която да е по-важна от останалите, които имаме в дома си. Всеки един интериорен елемент е от значение, като съвкупността от отделните компоненти създава и приятната атмосфера у дома… Затова е и толкова важно да подходим с внимание и отговорност към избора на жилищно обзавеждане, което трябва да е най-вече модерно! За да можем да се насладим на красота и комфорт у дома, е важно да знаем как да съчетаем мебелите в дадено помещение, също както и да съблюдаваме за правилния им подбор. Останете с нас!

Холът – нашата зона за релаксация

Всекидневна, Диван, Интериорен Дизайн, Декорация
диван

Всекидневната има важна роля в нашето ежедневие. Разчитаме най-вече на нея, когато умората е изсмукала и последните сили от нас, а ние търсим начини да си ги възвърнем. И точно тук се намесва холът с неговото съвременно и практично обзавеждане… Потапяйки се в неговата красота и уютна прегръдка, ние се зареждаме с положителна енергия, с която да посрещнем предизвикателствата на утрешния ден. Всяка дневна трябва да бъде така мебелирана, че нищо да не ни липсва, когато се намираме там, или с други думи да е:

  • Уютна;
  • Красива;
  • Съвременна;
  • Функционална;
  • Просторна.

Избор на мебели за дневна

Предвид изобилието от интериорни предложения на съвременния пазар, надали ще има пречки пред нас да се сдобием с мебелите на нашите мечти. Ако първата ни цел е хола, то първото нещо, което трябва да изберем, това е дивана. Той е главният „герой“ в нашата дневна, а удобствата и комфорта, които той ни дава, са несравними. На второ място се нарежда холната секция, с чиято помощ придаваме завършим вид на холното помещение, така че внимавайте какъв точно модел секция избирате. Вижте магазин venus.bg

И не на последно място се класира и масата в дневната, която обикновено се позиционира непосредствено пред дивана. Поради тази причина е добре да обърнем внимание доколко тя ще пасне на дизайна на дивана, а и на цветовете, в които той е решен.