Доста често се случва да пренебрегнем обзавеждането в коридора. Това е съвсем нормално явление в наши дни, тъй като повечето от нас насочват усилията си в мебелирането на останалите стаи като кухнята, хола или пък спалнята… Но това смело може да се отчете като грешка, защото антрето е началото на дома ни, а всяко начало е важно, независимо дали става дума за жилищния интериор, или за нещо друго!

Портманто Флавия
портманто

Когато е време да изберете ново Портманто за коридор, най-важното нещо, на което трябва да обърнете внимание, това е практичността. Когато се прибираме в дома си всеки ден след работа, искаме бързо и лесно да се „разтоварим“, за да стигнем до някое от другите помещения, налични в жилището. Ако имате купища торби с покупки, също както и връхно палто, е от витално значение да можете да поставите всички тези неща на удобно място, без да правите излишни движения. Точно затова е нужно да разполагате и с функционално портманто, което да Ви накара да се почувствате добре още с прибирането си у дома. изберете такъв модел, който напълно да пасне на наличната в коридора квадратура, също както и който напълно да отговаря на изискванията Ви спрямо красива визия и високо качество. След като сте се уверили, че всички тези неща присъстват, съвсем спокойно можете да преминете към покупката на ново портманто, която ще Ви дава и много поводи за радост в последствие!

В магазин Венус ще попаднете на богата гама предложения за портманта, предназначени за Вашия коридор. Всички до едно са висококачествени и модерни, а Вие дори ще се почувствате и объркани от цялото това изобилие. Но не бързайте. Дайте си достатъчно време да изберете най-подходящото за Вас портманто, което да съчетава всичко онова, за което сте си мечтали в интериорен план. Направете началото на своя дом наистина впечатляващо, без да се тревожите за парите. В магазин Венус цените са много ниски, а това е още една причина да заложите именно на това страхотно място…