Ако в момента не разполагате и голям бюджет за обзавеждане, но искате удобни и качествени мебели, ви предлагаме да потърсите онлайн. Евтини ъглови легла с матраци от магазин Венус са чудесно решение, защото осигуряват комфорт и множество удобства. На достъпна цена откривате различни модели с подарък матрак, което е шанс много бързо да обзаведете стаята и да се настанете. Тези артикули са подходящи за спалня, детска, гостна, студентско общежитие и други.

Знаем ли всички преимуществата на ъгловите легла?

Този вид обзавеждане се характеризира с това, че предоставя достатъчно пространство за сън. Ъгловите легла са стандартни единични мебели, обединени от практична ракла. Тя е разположена между двата модула и е достатъчно обемна в нея да приберете спалното бельо, завивките и друг багаж. Ъгловите легла не заемат много място и разположени в близост до стената, гарантират зона през която да преминавате спокойно.

Предпочитани са за интериора на детската, тъй като малчуганите се нуждаят от място за игри и забавления, а тези мебели им го осигуряват. Съвременните механизми за повдигане на матрака ви предлагат още място за подредба на неща, което винаги е полезно в един апартамент. Съвременните ъглови легла често се изработват от качествени плоскости МДФ и ПДЧ, благодарение на което могат да бъдат в най-различни цветови комбинации. Разгледайте офертите в сайта на Венус и по конкретно – Ъглови легла с матраци 82/190 см. Лео 7 – Антрацит гланц/Бял гланц:

ъглови легла
  • практичен комплект „Лео 7“ разполага с изчистен дизайн, табли и ракла с предно отваряне;
  • в цената са включени еднолицеви пружинни матраци „Даная“ с размери: 82/190 см;
  • присъства повдигащ механизми, който позволява да използвате подматрачното пространство;
  • изработват се от висококачествено ПДЧ 16 мм.

Добър пример за това как срещу скромна сума ще обзаведете дома си и той ще бъде уютен и удобен.

Кой цвят е актуален за дизайна на ъгловите легла?

При покупката на нови мебели е хубаво да следите и за това, да бъдат модерни и елегантни. Външният вид има значение и най-вече цветовете, в които се предлага обзавеждането. Щом говорим за стаята, в която спите, е най-добре да се насочите към нюанси които създават усещане за уют и комфорт. Това са светлите тонове като бяло, нюансите на дървесината, светло сиво, бежово и други подобни. Те ще бъдат актуални по-дълго време и лесно ще ги комбинирате с останалите неща в стаята. Производителите използват модерни материали, благодарение на което могат да ви представя мебели с гланциран ефект в най-различни цветове.