Когато искате жилището ви да бъде обзаведено по най-добрия начин е добре да започнете от дневната в която се прекарва много време. Тук освен комфортен голям диван и практична секция, трябва да има достатъчно практична и модерна холна масичка. Огромно преимущество в момента е това, че в търговската мрежа се откриват разнообразни модели подходящи за всякакъв стил обзавеждане. Холни масички на неустоими цени! venus.bg са вашата възможност да промените обзавеждането с една скромна инвестиция. Освен всичко останало предлаганите артикули са изключително качествени и могат да се използват максимално дълго време.

Как да изберем практична и модерна холна маса

Различните ценови оферти и модели ще ви позволят много лесно да откриете подходящия вариант. На първо място ви препоръчваме да се съобразите с размера на помещението за което купувате тази мебел. Холните модели могат да бъдат както по-големи, така и изключително компактни в зависимост от вашите нужди и предпочитания. Ключово правило щом се купува  декоративна мебел е тя да подхожда на дивана. Тези два артикула са неразривно свързани и винаги трябва да са добре съчетани помежду си. Ако диванът е голям и линеен, пред него най-подходящо е да сложите правоъгълна или елипсовидна холна мебел. Модерните ъглови дивани перфектно се съчетават с декоративна кръгла масичка, помощна или класическа. Venus.bg предлага да се запознаете с характеристиките на модел с неустоимо ниска цена. Маса Сити 6247:

холна маса сити
  • Модел„Сити 6247“ е част от модулна система за обзавеждане на хол или дневна Сити;
  • Масичката е оборудван с рафт;
  • За изработката ѝ е използвано висококачествено ПДЧ 16 мм;
  • Цветът е интересен и открояващ се – олд стайл;
  • Ниската цена също привлича вниманието само 49лв.

Прекрасен пример как може да се сдобиете с качествено изпълнен модел на изключително ниска цена, за да създадете стилен интериор в дневната.

Защо да изберем модел от MDF или ПДЧ

След като сме инвестирали големи суми в покупката на диван, секция и друго обзавеждане за жилището, естествено е да търсим по-изгодна и ниска цена за холната масичка. В момента артикулите направени от MDF и ПДЧ предлагат качество на високо ниво, защото този материал е устойчив и здрав, като вече е доказал това във времето. Цената му обаче е в пъти по-ниска в сравнение с естествената дървесина например. MDF и ПДЧ плоскостите са по-леки и дават възможност да се изработват мебели в различна форма и дизайн, както и в множество цветови тоналности. Лесно ще се възползваме от предимствата на материалите, ако изберем мебел направена от тях.