По-малките и декоративни мебели правят помещенията в дома да изглеждат уютно и красиво, затова покупката им е толкова важна. Мебели ВЕНУС повдигаща се маса може да придаде на холовата зона още по-приятна и практична визия. Този артикул ви дава шанс да се настаните и да хапвате пред телевизора или да сервирате почерпки на ваши гости, докато си говорите приятно. В момента производителите представят голямо разнообразие от актуални дизайни, което е шанс по-лесно да откриете модела който ще ви допадне и ще направи помещението по ваш вкус.

Защо да инвестираме в практична и модерна холна маса?

Характерно за тази мебел е нейният компактен размер както и достъпната цена. Ето защо бихте могли през по кратък период от време да подменяте холната маса и така да си създавате една различна атмосфера в помещението. В момента потребителите търсят най-вече практични и елегантни като дизайн изделия, които ще му осигурят необходимите удобства.

Ако инвестирате в холна маса с повдигащ механизъм ще може да използвате зоната като място за хранене. Плотът променя височината си, за да ви бъде максимално удобно и така да сервирате храната за вашите гости или за семейството. Многофункционалните мебели винаги намират място в интериора на дома, защото срещу скромна сума се наслаждавате на съвременни удобства. Важно е да оформите интериора на дневната красиво, защото визията на мебелите до голяма степен определя начина по който ги възприемате. От магазин Венус препоръчват – Холна/Трапезна мебел модел Ели – Дъб марон:

холна маса
  • „Ели„ е холна мебел с разтегателен и повдигащ механизъм;
  • практично предложение за обзавеждане на жилища с ограничено пространство;
  • благодарение на метален механизъм с манивела, плотът се повдига и разтяга;
  • това я превръща в удобна трапезна маса.

Ако смятате, че старата мебел вече не ви създава необходимото удобство, инвестирайте в по-модерна и качествена поръчана онлайн.

От какви материали са направени хубавите холни маси?

Всяка мебел, която купите за своя дом, трябва да бъде качествена и здрава, затова винаги четете характеристиките на изделията. Едни от най-хубавите в момента са изработени от MDF и ПДЧ плоскости, които ги правят достатъчно устойчиви и красиви. Тези материали са по-евтини от естествената дървесина и в същото време могат да бъдат направени в най-различни цветове. Това позволява на клиентите да намерят красиви мебели, които лесно ще хармонизират с интериора на своя дом. Разгледайте офертите в специализираните сайтове, където ще откриете голямо разнообразие и много добри цени на мебелите.