През определен период от време е напълно в реда на нещата да обновите интериора на дома си и да се сдобиете с ново обзавеждане. Ако ви предстои да промените обстановката в спалнята, ви съветваме да поръчате мебелите онлайн. Мебели Венус спално обзавеждане 160/200 ще създаде на семейството ви желаното удобство и ще предложи много уют и комфорт. За да откриете точните мебели, трябва да се постараете и да отделите време, в което да научите всичко за характеристиките на различните артикули.

Какво ще ни предложи практичното обзавеждане в комплект?

Ако преди сте купували отделно изделията за интериора, знаете колко сложно и трудно е те да бъдат съчетани правилно. Щом мебелите са предложени в комплект, ситуацията е напълно различна. Всички модули са изработени в една продуктова серия от производителя и съответно изглеждат невероятно красиво разположени един до друг. Имате шанс да избирате между различни дизайни и стилове, за да постигнете визията, която ще ви направи щастливи и ще ви позволи да си почивате уютно.

Днешните мебели разполагат с много удобства като едно от тях са механизмите за безшумно и плавно отваряне и затваряне на шкафове и чекмеджета. Така, когато подреждате дрехите си или други лични вещи, няма да се чува дразнещо тракане и скърцане, както е било в миналото. Друго практично допълнение е повдигащият амортисьор на леглото, чрез който разполагате с голяма и обширна ракла за съхранение. Всички тези неща правят комплектите за спалня толкова предпочитани от потребителите. От сайта на Венус имате възможност да поръчате – Спален комплект Мармара – 160/200 см, МДФ, Бял гланц / Мрамор гланц:

мебели за спалня
  • спален комплект „Мармара“ се състои от легло, две нощни шкафчета и гардероб;
  • леглото има повдигащ амортисьорен механизъм за достъп до подматрачното пространство;
  • подходящо е за еднолицев и двулицев матрак с размери 1600/2000 мм;
  • за поставянето на двулицев матрак е нужна допълнителна подматрачна рамка;
  • таблата е висока, омекотена и тапицирана с висококачествена бяла еко кожа;
  • гардеробът е с плъзгащи врати с огледало и бяла еко кожа;
  • По ваше желание може да добавите към комплекта скрин с три чекмеджета и вратичка.

Инвестирайте разумно в нови и стилни мебели, за да си гарантирате комфорт и удобство.

Необходимо ли е да разполагаме със скрин в спалнята?

Тази мебел много често остава пренебрегната, но е от изключително значение за удобството и визията на стаята. Модерните скринове разполагат с няколко големи чекмеджета, в които да подреждате лични вещи и по-тънки и фини дрехи. Мебелите се изработват на модулен принцип, затова ще откриете лесно скрин, който да бъде в същия дизайн като спалния комплект. Той е не просто практичен, но и елегантен и ще се комбинира много добре с обемните артикули легло и гардероб.