Често срещано явление е пространството в гардероба ни да е крайно недостатъчно. На пръв поглед, той е достатъчно голям, че да побере всичките ни дрехи и обувки, но всъщност се оказва нещо съвсем друго… Заемайки се с пренареждането на съдържанието по шкафовете и рафтовете, осъзнаваме че гардеробът ни не само е по-малък от необходимото, ами и разположението на отделенията не е оптималното. С оглед на всичко това, се замисляме какво може да се направи, за да си осигурим допълнително пространство, което да използваме, както намерим за добре. Замисляме се за така наречените надстройки, които са чудесен вариант да внесем още малко комфорт в спалнята!

И още малко красота…

Гардеробът – как да оптимизираме дизайна му

Рокля, Бяло, Гардероб, Дрешник, Стена, Събитие
гардероб

След като вече сме си купили даден модел гардероб, би било нелепо да го заменяме с друг, особено ако и инвестицията, направена от нас, е значителна… Но тъй като сме преценили, че неговите размери не са перфектните, се чудим и маем как да поправим грешката си.

Вече имате добро решение на този проблем! Добавете към вече съществуващият гардероб практична надстройка и се насладете на допълнителното пространство, което мигновено ще се появи пред очите Ви… Посетете и магазин Мебели 1, където Ви очакват неустоими интериорни предложения на добри цени и с най-високо качество!

Ползите от надстройката

Причините да заложите на надстройките за гардероби са най-различни:

  • Осигуряване на повече място за подредба на дрехи и други лични вещи;
  • Подобряване визията на гардероба;
  • Спестяване на пространство;
  • Практичност и функционалност;
  • Ниски цени.

Много по-добре е да си купите надстройка, отколкото цял гардероб! Това ще Ви излезе далеч по-евтино, а Вие ще се наслаждавате на изумителни резултати, които няма да закъснеят. Вижте цялата гама надстройки за гардероби от магазин Мебели 1 и препоръчайте това място и на своите близки и познати. Защото всеки един от нас заслужава най-доброто в интериорен план!

Спалнята Ви може да бъде наистина съвършена… Не се съмнявайте в това нито за миг!