Хората, които отдават жилища под наем са наясно, че за да получат добра рента от имота си е важно да предложат на наемателите качествено и добро обзавеждане, което да осигури оптимален комфорт и уют. А какво е дом без кухня? Задължително е да се избере такъв вариант за кухненско обзавеждане, който да предостави на наемателя една приятна обстановка, която да го накара да се почувства като у дома си. А както знаете кухненското обзавеждане е доста скъпо и всъщност е от най-разходоемкото за всяко едно обзавеждане на жилищни площи. Днес ще ви представим един успешен вариант, с който можете да намерите оптимална възможност за ефектно, приятно и функционално организиране на кътчето за приготвяне на храна.

Промо 120 – мебели за кухня на отлична цена

Изключително ефективно е да се използва практично мини обзавеждане за кухня, което се адаптира много лесно, а освен това въобще не е скъпо. точно такъв вид е модела кухненско обзавеждане Промо 120, което можете да разгледате тук https://www.mebeliarena.bg/кухненско-обзавеждане-промо-120. За много от Вас това е икономичен модел, но пък за други е достатъчен особено в случаите, когато и самия кухненски бокс не се отличава с кой знае какви размери. А дължината на горния и долния ред, които са 120 сантиметра са напълно достатъчни за монтиране на мивка със смесители и останалия плот да бъде използван като работно място.

Кухненско обзавеждане Промо 120

Предимствата на тази кухненска мебелировка се дължат на:

  • Висококачествената ѝ изработка;
  • Удивително ниската ѝ цена – сега можете да я закупите само за 199 лева;
  • Предлагат се с опция за избор на мивка и смесител;
  • Монтажа на елементите е елементарен;
  • Разполагате с термоплот, съобразен с натоварването на такъв размер кухня.

Добра инвестиция е модела Промо 120 не само за апартамент под наем, но и за малки жилища, в които терасите са пригодени като кухненски пространства. Поръчайте сега най-добрата мебел за кухня на топ цена.