Много въпроси възникват в хода на подмяната на трапезните, офисните или каквито и да било други столове. Лидерството на повечето идеи, които ще срещнете на пазара се дължи най-вече на това, че са се доказали през годините като качествени и наистина високоефективни продукти с огромен потенциал. Но дали само изпитаните модели имат място в дома ви? Не е ли време да надникнете към някои други варианти, които са изключително атрактивни, иновативни и в готовност да разчупят атмосферата? Ако сте привлечени от подобна възможност ви каним да се запознаете с най-актуалните продукти от каталога на www.mebeliarena.bg.

За да сте в крак с новите тенденции

Ясно е, че мебелния сектор както всеки друг бранш се развива. Идеята е да се постигне отличен баланс и хармония в интериора така, че наистина да бъдете сигурни в онова, което можете да постигнете. Но няма как модерната трапезария, всекидневна, офисна зона да придобият онзи неповторим акцент при положение, че отново ще заложите на класическите варианти столове.

За да сте в крак с новото, актуалното и съвременното посетете онлайн платформата на Арена и се уверете, че има сто пъти по-уникални възможности за да инвестирате в различно, практично и много по-усъвършенствано мебелиране. Предложенията за столове от най-ново поколение ще ви осигурят:

  • В пъти повече удобство и релаксация за тялото;
  • Интуитивно лесно приспособяване към друга съвременна мебелировка в помещението;
  • Креативност на дизайна;
  • Уникално присъствие и неповторимост на моделите;
  • Красота, стил, изтънченост.

Това, за което винаги сте мечтали е тук и сега. Не го пренебрегвайте, ако държите да се сдобиете с продукти, които могат да ви осигурят наистина нещо различно и впечатляващо. Колкото по-съвременни са моделите столове то толкова по-усъвършенствани и подобрени ще са по отношение на качество, дизайн и комфорт.

Колко струват новите модели столове?

столове

Няма как да подминем въпроса с цените. Той вълнува потребителите, които следва добре да си направят сметката по отношение на инвестицията, която предстои да направят. Но преди да споделим някои от ценовите диапазони е редно да изложим някои от предимствата, с които актуалните продукти успяват да се наложат на пазара. Те са стойностни и забележими. Те са достойни да участват като ключов компонент в интериора ви, тъй като определено имат качества, които не са присъщи на класическите модели.

Що се отнася до офертите те могат да бъдат:

  • За единичен стол – средно от 80 до 160 лв.;
  • За четири броя комплект – варират от 250 до около 580 лв.;
  • 6 броя в комплект могат да бъдат ваши срещу 350 до 800 лева.

Въпрос на визия, бюджет и необходимост от конкретен брой елементи ще определят крайната цена, която следва да заплатите.