Когато искате да инвестирате в ново обзавеждане, държите мебелите да са качествено конструирани и да предлагат нужните удобства. Ако успеете да ги откриете на добра цена това е перфектно, защото ще спестите средства и ще оформите красиво интериора. Днес ще намерите евтини спални комплекти с включен матрак в каталога на магазин Венус. Това са чудесни оферти, при които с една покупка получавате всички необходими мебели. Понеже производителят ги изработва в една продуктова серия, може да ги предложи на толкова разумни цени.

Защо да изберем готов спален комплект с матрак?

Ако решите да купите подобно обзавеждане, ще се сдобиете веднага с легло, гардероб, нощни шкафчета и матрак. Всичко това ви е необходимо именно в спалнята, за да се настаните комфортно и да има къде да съхранявате дрехите си. Задачата ви по избор на мебели става много по-лесна, благодарение на спалните комплекти с матрак. Няма нужда да купувате артикулите един по един и да губите време.

Тук може да се фокусирате върху практичността на мебелите, техния дизайн и начина по който ще ги разположите в стаята. Това са все важни детайли, на които е задължително да се обърне внимание. Препоръчваме ви предварително да определите кой модул къде ще сложите, за да се получи удобно е красиво. Спалните комплекти с матрак мога да бъдат в различен  ценови клас, но голяма от част от тях са наистина евтини. От Венус днес ви препоръчват – Спален комплект Аполо 3 – 160/200 см, Бяло гланц:

спален комплект
  • спален комплект „Аполо 3“ с включен Еднолицев матрак „Даная“ пружина и подарък възглавници;
  • този модел е съставен от легло с матрак 160/200, табла и повдигащ механизъм, предоставящ достъп до голямо пространство;
  • трикрилен гардероб с огледало, механизъм за плавно затваряне, рафтове и лост за закачалки;
  • две нощни шкафчета с чекмедже и ниша;
  • за изработката на модела се използва ПДЧ 16 мм с избор на цвят.

Прекрасен евтин спален комплект, който изглежда стилно и ще ви създаде много удобства.

Каква е ролята на модерните нощни шкафчета?

Тези малки декоративни мебели всъщност са изключително практични. Това е причината да присъстват във всяко обзавеждане. Те служат като функционална поставка за нещата, които трябва да са в близост до вас. Точно поради тази причина се разполагат от двете страни на леглото. Имат още и декоративна стойност, защото правят обстановката да изглежда по-завършена и естетична. Ако имате повече неща за съхранение, е добре да изберете нощни шкафчета с чекмеджета и отделения които ще ви бъдат още по-удобни.