Такъв човек, който да обича да чисти постоянно, просто няма. Няма и домакиня, която да изпълнява десетките си домашни задължения с голямо удоволствие, при факта, че наред с това трябва да ходи на работа, да гледа деца, да пазарува и прочее…

Всичко казано дотук ни навява на мисълта, че не случайно хората все по-често се опитват да намерят добри алтернативи, с чиято помощ да улеснят ежедневието си, макар и малко. Фирмите за професионално почистване на домове в случая се явява едно отлично решение, което намира страхотно приложение в много случаи и ситуации. Които са те – ще разберете, ако останете с нас докрай!

Колко често да перем матрака и как

Интериор, Спалня, Легло, Стая, Начало, Матрак
матрак

Днешното почистване на матраци е сред най-трудоемките занимания, с които бихме могли да се заловим, когато става дума за поддръжката на дома. Освежаването на елемент като матрака не е никак просто, като за разлика от килима, той не може да изсъхне бързо и напълно, което от своя страна води и процеси, свързани с гниене, мухлясване и прочее.

Не е добра идея да се перете матрака си собственоръчно, особено при наличието на фирми като „Клийн Хелп“, които с радост ще се отзоват на молбата Ви матракът да бъде изпран в дълбочина. Възползвайте се от тази изгодна възможност и никога не забравяйте, че професионалното изпълнение е в пъти по-ефективно и резултатно от което и да било друго. Резервирайте не само почистване на матрак, ами и други видове процедури, свързани с повишаването хигиената у дома и на работното място:

 • Миене на прозорци;
 • Миене и дезинфекция на под;
 • Премахване на прах;
 • Отстраняване на упорити петна от меката мебел, матрака, килима;
 • Почистване на тоалетни, бани, съблекални;
 • Еднократно и абонаментно почистване;
 • Пролетно почистване и много други.

Днес имате невероятната възможност изобщо да не се занимавате с каквито и да е почистващи процедури, защото вече има кой да Ви замести, изпълнявайки Вашите задължения по възможно най-добрия начин. Оставете досадното хигиенизиране на жилището в опитните ръце на професионалистите, а Вие наместо да перете с часове матрака, се заемете с по-приятни занимания като:

 • Пазаруване;
 • Разходка;
 • Срещи с приятели;
 • Време, прекарано сред природата;
 • Нощен живот и др.

Възможностите пред Вас са безгранични, но навярно Вие знаете и сами това много добре. 21-ви век е ерата на неограничената свобода – използвайте я умно и разумно!

Всеки ли може да си позволи професионално почистване на домове

Легло, Матрак, Възглавници, Завеса, Одеало, Мебели
легло

Няма как да скрием факта, че всяко удоволствие си има своята цена… И когато става дума за професионално пране на матраци или цялостно почистване на домове, в случая ще трябва да си пригответе една определена сума пари, която да инвестирате в чистотата на своето жилище. Дори и първоначално тя да Ви се стори една идея по-голяма от очакваното, не се тревожете, защото този разход напълно ще си заслужава, също както и ще бъде напълно оправдан във времето. Проверете сами още днес.

Не е нужно да имаме специален повод да се обадим на професионална фирма за почистване на домове и офиси. Може да направим това и когато:

 1. Нямаме достатъчно свободно време;
 2. Никак не обичаме да чистим;
 3. Имаме здравословни проблеми и ни е забранено да боравим с определени препарати, съдържащи опасни за нас съставки;
 4. Често отсъстваме от дома и няма кой да се грижи за неговата чистота;
 5. Постигнатите от нас резултати не са онези, които искаме всъщност;
 6. Просто можем да си позволим професионална фирма и сме решили да се възползваме от това.

Всеки един от Вас би се радвал да си почине от досадното почистване на дома, което често пъти отнема както от енергията ни, така и от свободното време, което е дефицит, и от което никой не желае да се лишава за сметка на чистота. Вече можете да имате и двете!