Питате ли се как да се справите с мръсотията, която оставят майсторите сред извършването на ремонт? Преди да бъдат нанесени новите мебели е необходимо да бъдат премахнати всички онези замърсявания, които биха могли да окажат неблагоприятно влияние върху обзавеждането, което имате намерение да използвате в дома си. В това е причината да се тревожите за постигането на чистота до блясък и неспособността сами да се справите с тази задача. Всъщност има решение и повече за него можете да прочетете на http://euroclear.bg/. Професионалното почистване не е нова услуга, но пък се оказва, че сега се акцентира и на възможността за цялостно чистене на имоти след преминати ремонтни мероприятия. За какво точно става въпрос предстои да ви разкажем днес.

Какво представлява услугата

Фирми за професионално почистване много от вас навярно наемат за пране на матраци, мека мебел, подови настилки от типа на килими и мокети, за измиване на витрини и прозорци, почистване на бани. Но ето, че сега и за онези, които са правили ремонт на дома могат да се възползват от възможността за бързо премахване и изнасяне на строителните отломки и премахването на всякакви мръсотии, които обикновено оставят майсторите след себе си.

Самата услуга се приема изключително добре от клиентите предвид факта, че купчините мръсотия и прах са в особено големи размери и сам човек няма как да се справи бързо и максимално качествено  тях. Професионалните действия включват:

  • Преместване на всички едри отпадъци до специализираните контейнери за строителни отломки;
  • Отстраняване на прах;
  • Премахване и изчистване на всякакви петна след боядисване или използване на мазилки и други строителни смеси;
  • Детайлно почистване на всяко едно помещение;
  • Ръчно или машинно измиване на стени, тавани и под;
  • Миене на прозорци и витрини;
  • Почистване и дезинфекция на санитарни помещения и други.

Накратко тук става въпрос за широкоспектърна услуга, която се отнася до цялостно почистване на имота след неговия ремонт.

Удобства за клиента

професионално почистване

Дори да сте сформирали отряд от роднини да ви помогнат с чистенето то е сигурно, че няма да постигнете перфектния желан ефект. Нужни са ви не само умения, но също така и препарати, ръчни или електрически помощници, които да приложите като средство за провеждане на дейността.

Съвета на експертите е да си спестите тези излишни тревоги и главоболия и да възложите почистването след ремонта на професионалисти. Удобствата за самите вас не са малко и те се изразяват в:

  • Постигане на отлична чистота във всяко кътче на имота;
  • Без умора и мускулна треска, от която да се лекувате поне седмица;
  • Можете веднага след приключване на услугата да започнете с нанасянето на новите си мебели.

Не се колебайте, а още сега потърсете екипа на Евроклиър и заявете желаната от вас услуга.