Изборът на спалня бива съпровождан и от покупката на елементи като съвременните подматрачни рамки. Те са водещ фактор за това да се радваме на пълноценен сън нощен, а в моментите, в които просто си лежим; да усещаме целия комфорт на света, около себе си. Дойде ли време да инвестираме в мебел като леглото, трябва да се замислим и за още две неща – матракът и подматрачната рамка. И двата компонента са дотам важни, че да отделим достатъчно време за избора им. В онлайн магазин Мебели 1 има  страхотни интериорни предложения, които се харесват на всички. Ще се харесат и на Вас.

Какво трябва да знаем за избора на подматрачна рамка

Спалня, Жилищен, Стая, Легло, Къща, Релаксация, Закрит
легло

Някои са доста добре запознати със спецификите на този компонент, докато други си нямат и идея какви критерии да следваме, за да се сдобием с рамка, която да отговаря на всички изисквания за качество и функционалност. По-основните от тях са както следва:

  • Стабилност в областта на гърба;
  • Наличие на екстра функции като повдигане в определени зони (подвижни ламели);
  • Възможност за регулиране нивата на твърдост;
  • Качествена дървесина, която осигурява устойчивата конструкция на рамката;
  • Достатъчен брой ламели, които трябва да бъдат и с необходимата дебелина.

Ако търсите максимален лукс в спалнята, можете да заложите на моделите подматрачни рамки, които предлага електронно регулиране. Така удобството за Вас ще е на най-високо ниво, а всеки един момент в спалнята ще е изпълнен с многобройни приятни мигове и усещане за комфорт.

Защо да изберем магазин Мебели 1

Легло, Сън, Спално Бельо, Стая, Плюшено Мече, Играчка
спалня

Мебелните магазини са много (за никой не е тайна), а ние трябва да решим от кой точно да закупим ново обзавеждане. Сравняваме цени, правим подробно проучване на пазара, надявайки се да отрием точните решения за нас, с които да се гордеем за в бъдеще. В магазин Мебели 1 има страхотни предложения за спални, матраци и подматрачни рамки, които е добре да видите още сега. Те са достъпни на изгодни цени, които са сред най-добрите, на които бихте могли да попаднете. Уверете се сами!