Ако се чудите как да подходите, за да направите жилищния интериор още по-красив и комфортен, задължително се заемете първо с осигуряването на достатъчно пространство в дома си. То ще Ви е нужно не само то гледна точка на това, че трябва да имате къде да приберете купищата дрехи и разни други вещи, ами и заради това да завършите визията на дома си подобаващо. Без наличието на практичен гардероб, също както и на достатъчно функционална спалня това няма как да се случи, още повече, че всеки един от нас има най-голяма нужда именно от това – да се чувства свободно с собствения си дом!

За надстройката

Дънки, Панталони, Синьо, Магазин, Пазаруване, Рафт
шкаф за дрехи

Съвременната надстройка е специално създадена са семействата, които вечно се оплакват от липса на място, което да използват, за да поберат нещата, с които боравят в ежедневието си. И тук е добре да отбележим, че колкото по-функционален е гардеробът Ви, толкова по-приятно ще Ви бъде да го използвате. Някои хора добавят и практичен скрин към вече наличното спално обзавеждане, но дори и той не винаги се оказва достатъчен, че да не ни липса абсолютно нищо в интериорен план!

Колкото до това дали е добра идея да си купите нова надстройка, наместо да заложите на чисто нов гардероб, бъдете сигурни, че първият вариант е много по-удачен, погледнато от всички страни. Причините за това са следните:

  1. По-малка инвестиция;
  2. По-малко заето място;
  3. Красива и модерна визия;
  4. Много висока практичност;
  5. Възможност за удобно, бързо и лесно почистване (огромен плюс за всяка домакиня).

И ако това не Ви е предостатъчно, за да се решите да си купите подобен мебелен компонент… Все още има и такива сред нас, за които е непонятно каква точно е ролята на надстройката. Но ако се осмелите да си я купите и добавите към наличните в спалнята мебели, едва ли повече ще изпитвате каквито и да е колебания относно нейната висока ефективност. Опитайте!