Ако живота ви се е превърнал в роботизиран, еднотипен и оцветен в сивота е време да направите нещо за да не попаднете в дупката от депресиращи моменти. Избирайки някакво интересно, екстремно и лудо преживяване имате огромен шанс да си осигурите онзи зараждащ рестарт, който да ви вдъхнови и провокира да погледнете с друг поглед на живота, който водите. Интересът към нестандартните и изпълнени с адреналин занимания е огромен, а това което ще представим днес наистина няма аналог. На https://reflipteam.com/rafting можете да се възползвате от емоцията, която ви липсва и да направите ежедневието си много по-стойностно и изпълнено с настроение.

Рафтинг спускане – време е да заредите батериите

Човешкия организъм е като мобилния телефон. Когато нямате сили и енергия то всяко едно действие е мъчително, дори невъзможно да бъде изпълнено. Липсва ви тонус и желание, което е явен знак, че е време за едно щуро рафтинг спускане, с което да заредите батериите и да получите супер доза пауър.

Много хора се притесняват да изпитат екстремното и да направят нещо, което не е в характера им. Но понякога точно това се оказва зрънцето, посредством което откриват своите скрити таланти и способности. Едно невероятно преживяване, водещо до лудост, нетипични за вас емоции е приключението, което би ви дало онзи рестарт, от който така се нуждаете. Ето защо ви препоръчваме да се запознаете с рафтинг трасетата, които са подготвили за вас професионалистите от екипа на Рефлип.

Една резервация за 3-4 часово спускане с рафтинг лодка ви гарантира:

  • Невероятно изживяване;
  • Лудо приключение;
  • Тонизиране;
  • Лека умора;
  • 100 % адреналин.

Ако и за вас това е нещото, което така ви липсва в ежедневието то ето, че сега имате реалната възможност да си го осигурите и то само с едно телефонно обаждане. Почитателите на силните усещания ще потвърдят, че това е най-екстремното и уникално преживяване, което действа като опият. Искате още и с нетърпение очаквате времето до следващото спускане.

Какво е нужно да знаете за рафтинга

рафтинг спускане

Това е вид воден спорт, който у нас има доста добър потенциал за провеждане. Рафтинга се провежда по трасета на планински реки, в които има бързи и вълните буквално мятат лодката в различни посоки. Екипната работа на участниците в спускането и гребането са онези действия, които ще ви позволят да държите лодката в правилната посока и да се предпазите от преобръщане.

Това екстремно занимание крие своите рискове, но именно непредсказуемостта и вълнението, което носи всяко спускане са в основата адреналина ви да излети до стойности, за които не сте подозирали. Затова препоръките са да не правите това сами, а да се доверите на екип от инструктори водачи, които са експерти по безопасност и ще гарантират, че изживяването ще бъде велико и уникално.

Трасетата, по които се провежда рафтинга е специално подбран. Рефлип предлага на своите клиенти прекрасни живописни местности, които разкриват невероятната девствена природа у нас, а най-предпочитаното е това на река Струма в Кресненското дефиле, което с трудност между 2 и 4 по международната скала. А за да бъде приключението уникално от Рефлип предлагат:

  • Пълно оборудване;
  • Екипировка и защитни средства;
  • Инструктаж, който е задължителен преди спускане;
  • Опитен водач в лодката по време на спускането.

Струва ли си…

Сигурно се питате дали си струва да се намокрите, да поизмръзнете и да се насладите на тази лудост. Разбира се, че човек има нужда от нещо различно и уникално, а точно това можете да постигнете с едно рафтинг спускане, което ще даде рестарт на  емоциите ви, ще покаже една съвсем различна страна и ще разкрие неподозирани черти от характера ви.

Изпитайте физическата си издръжливост! Направете нещо различно, уникално и лудо! Резервирайте рафтинг спускане и изберете по-спокоен или динамичен маршрут съобразно вашия опит във водните спортове.