Масата винаги е била неразделна част от интериора на кухненската или трапезната зона, като на нея отдаваме може би основно значение, когато търсим комфорт и удобство. Нейният размер трябва да бъде подходящ, за да се настанят всички членове на семейството както и гостите които посрещаме от време на време. Понякога в съвременните апартаменти площта не достига и е трудно да вземем достатъчно обемна кухненска маса, която да бъде широка и дълга според нашите изисквания. Алтернативният вариант е да разгледаме разтегателни маси Венус. Тази модерна опция ще ни спести много от пространството, като в същото време ще се впише в интериора много лесно и безпроблемно.

Как да подходим избирайки нова кухненска маса с разтегателен механизъм

Тази мебел е една от основните в жилището, затова трябва да подходите внимателно към нейния избор и да се съобразите с различни критерии. Когато определите размерите преценете дали има достатъчно място около самата мебел, за да се поставят столовете и те да се използват свободно без да се допират до някаква друга мебел или стена. Отдайте необходимото внимание на размера на помещението и ако то е с по-компактни размери вземете малка разтегателна маса, която със сигурност ще ви бъде по-удобна, отколкото да купите голяма и обемна мебел неподходяща за размерите на стаята. За да се съчетае добре кухненската мебел с останалото обзавеждане се съобразете с интериора към който се стремите по принцип. Ако той е класически съответно ще отива дървена или кухненска маса от MDF. Венус предлага един от моделите в каталога – Кухненски модел WITNEY L, MDF, стъкло – разтегателна – сива:

разтегателна маса
  • Трапезната мебел „WITNEY L“ е с луксозен дизайн и се предлага с удобен разтегателен механизъм за плота;
  • Изработена от качествен МДФ и закалено стъкло;
  • Разполага с интересни метални крака.

Ако е обзаведено в минималистичен или модерен стил, тогава артикул със стъклен плот и метални крака ще бъде чудесен избор.

Кои са предпочитаните цветове

Съвременните мебели се предлагат в най-различни цветове и нюанси. Кухненската маса може да бъде в класически дървесни тонове или в модерен цвят, който се откроява. Това което ще предпочетете трябва да подхожда както на цвета на стаята, така и на столовете подбрани за модела. Препоръчваме ви универсалните цветове, които по-лесно се съчетават за да имате един красив и балансиран интериор. Много често за модерния дизайн клиентите избират бели мебели, които също стоят добре, не се почистват трудно и ще създадат търсения уют. Разгледайте предложенията в каталога на интернет магазина и се запознайте с всички варианти за обзавеждане.