Да обзаведем коридора е важно, защото той е първото което виждаме след като се приберем. Тази част от дома обикновено е по-малка и това е основното предизвикателство при нейното мебелиране. Тук трябва да разположим функционално портманто с гардероб, закачалки, огледало както и разбира се най-важната част – шкафа за обувки. Отидете Към магазина на Venus.bg и изберете нов модел, като обърнете специално внимание на качеството на изработка, дизайна и възможността да побере повече от любимите ви чифтове. Съвременните модели са разнообразни и със сигурност ще намерите подходящ, ако отделите нужното внимание на подбора.

Кои модели са най-удобни?

Първото с което трябва да се съобразите преди да инвестирате в определен модел е, колко души живеете в апартамента и с какви обувки разполагате. Всичко трябва да е организирано и подредено по най-добрия начин, за това изберете подходящ като обем артикул. Отидете към магазина на Venus.bg, за да разгледате новите модели.

Шкафовете за обувки тип ветрило са двуредови и събират доста разнообразни по вид чифтове. Ако ви трябва повече пространство, може да поръчате и вертикален артикул, защото е един от най-функционалните. Погледнете към магазина и вижте предложенията. Вертикалните не заемат прекалено много място и оползотворяват пространството на височина. Има опция да инвестирате и в два противоположни като вид артикула, за да изглежда обстановката по балансирана и да имате търсения комфорт.

Много от потребителите се насочват към магазина и моделите тип пейка, защото предоставят и място за сядане. Тук ще ви дадем подробности за – Шкаф за обувки HM2231.01 – Венге:

  • шкаф HM2231.01 е с две вратички;
  • два рафта вътре и голямо чекмедже отгоре;
  • има отвори за вентилация на обувките.

Това е практична и функционална мебел с красив дизайн и възможност да направи интериора забележим и елегантен. Погледнете в каталога и научете още подробности за артикула.

Да купим ли шкаф за обувки онлайн?

Все повече потребители избират да поръчат мебели през интернет магазините. Така покупката е направена много по-спокойно и обмислено, защото не сте притискани от консултанти или изнервени от други клиенти. В каталога на магазина спокойно може да разгледате всички шкафове и да научите от какви материали са изработени, какви са размерите, цветовете, за да подберете най-подходящ за вашето жилище. Не забравяйте, че когато инвестирате в определена мебел, тя трябва да се съчетае с останалите вещи в помещението, за да се оформи една красива и завършена обстановка. Онлайн ви очакват и различни намаления и промоции, с което ще спестите и от приготвените за покупката средства.