Ако искаме да променим визията на някоя стая в жилището, това спокойно може да бъде трапезарията. Така инвестицията ще бъде по-скромна, а резултатът впечатляващ. Вместо традиционните столове около масата, може да поставите Венус евтин кухненски ъгъл. Това е една позната мебел през годините която днес отново набира популярност, и се преоткрива от клиентите. Цената ѝ не е висока, а удобството и доказаното ѝ качество са безспорни. Помислете малко за предимствата, които ще ви предложи евтиния кухненски ъгъл и изберете от възможностите.

Защо кухненският ъгъл е разумна инвестиция

Изборът на една толкова функционална мебел винаги ще допринесе за комфорта на цялото семейство. Евтиният кухненски ъгъл заменя част от трапезните столове и ви дава повече удобство по време на хранене. Освен това вие си подарявате още едно място за почивка в жилището, където спокойно може да пиете кафето си, да посрещате гости или просто да отдъхвате на спокойствие. Кухненският диван до голяма степен се доближава по параметри до меката мебел, а освен това е много адаптивен и чудесно се вписват в интериора. Тапицерията може да бъде избрана от вас в зависимост от предпочитанията ви. Кухненският диван е може би най-евтиния компонент, който може да изберете, наситен с толкова много положителни качества. Той е снабден с голяма ракла под седалката за подредба на различни вещи, както и с механизъм за разтягане и функция „сън“.

Качеството на материалите е изпитано във времето

Като артикул, върху който ще се седи дълго време, трябва да сме сигурни, че конструкцията е изключително здрава. Обикновено тези евтини ъглови диванчета са наистина качествено изработени. В основата се използва естествена дървесина, MDF и ПДЧ плоскости, които гарантират устойчивост във времето. На седалките ще сядат хора с различно тегло и структура и разбира се кухненският ъгъл трябва да остане непокътнат. Пълнежите и тапицерията също са  качествени, предвид евтината цена на продукта. Представяме ви един от любимите модели в онлайн магазин Венус. Модерен диван Торино – с опция функция сън:

  • Модел с намаление – евтин и качествен само 197лв;
  • Съставен от диван 3-ка, диван 2-ка, които са отделни модули и може да ги подредите по Ваш вкус;
  • „Торино“ е оборудван с различни удобства като: функция сън тип падащ гръб, които ще превърне диванът, в удобно легло;
  • Обемна ракла;
  • Имате избор между различни цветове, чрез които ще може да съчетаете ъгъла с интериора на Вашия дом.

Не се колебайте, а изберете функционален диван, който ще промени интериора веднага.