Много от семействата се притесняват, как да обзаведат коридора, особено ако той е по-малък като размери. Тук има доста неща, които трябва да се съхраняват, за да изглежда мястото уютно, приветливо и гостоприемно. Препоръчваме ви да изберете модерен шкаф за обувки Венус, който може да бъде с много компактни размери, но в същото време удобен и практичен. Разгледайте предложенията онлайн и научете подробности за характеристиките на новите модели, които имат редица удобства и са на достъпни цени.

Кой вид шкаф за обувки е най-подходящ, когато мястото не достига?

Едни от най-харесванията модели не само сега, но и в миналото си остават тези с падащи вратички и двуредов механизъм. Те са специално конструирани за съхранение на обувки и капацитетът им е достатъчно голям, за да си ви наистина удобни. Шкафовете за обувки тип ветрило могат да бъдат с една, две или три вратички. Характерното за тях е това, че не са обемни, лесно могат да заемат свободното място в близост до вратата и ви дават необходимото удобство да подредите и организирате нещата си правилно.

Друг модел, който ще стои добре при по-ограничено пространство е вертикалният шкаф. Той е висок, има достатъчно рафтове зад вратата и спокойно може да подредите много от любимите си модни аксесоари. Погрижете се обувките да са прибрани, защото в противен случай събират прах, могат да се повредят и създават определен безпорядък по пода на антрето. Ако имате желание да купите два различни модела е добре, те да са комбинирани според дизайна на изработка и цвета, което ще направи помещението много по-стилно и приятно. От Венус ви предлагат малко повече подробности за – Шкаф за обувки Сити 4042 – Сонома тъмна /Бяло гладко:

шкаф за коридор
  • шкаф за обувки „Сити 4042“ е с три падащи врати;
  • разполагате с двуредов механизъм, побиращ от 12 до 18 чифта;
  • за изработката на модела се използва от ЛПДЧ 16 мм.

Практична и качествено изработена мебел, която ви гарантира много удобство и достатъчно пространство за подредба.

Защо да предпочетем шкаф направен от ПДЧ материал?

Съвременните ПДЧ плоскости са много предпочитани от производителите на мебели, защото осигуряват търсената здравина и са на много достъпна цена. Благодарение на тези положителни характеристики клиентите могат да си позволят модерно и красиво обзавеждане, което се поддържа лесно и изглежда винаги красиво и елегантно във времето.

Гланцираното защитно покритие създава един характерен блясък и предпазва функционалната мебел от влага и замърсявания. Ще почиствате  лесно и винаги ще се радвате на красив интериор.