Щом искате да направите дома си по-различен и модерен е добре да помислите за покупката на нови мебели. Фокусирайте се върху стаята за почивка и сън, защото тя има ключово значение за вашия комфорт. Препоръчваме ви съвременното обзавеждане за спалня с матрак 160/200 от магазин Венус. Мебелите са съчетани в практични комплекти, което ви позволява с една покупка да получите необходимите неща, за да оформите красив и елегантен интериор.

Защо да инвестираме в спален комплект?

Най-удобно е стилно ще оформите интериора, ако изберете да купите спален комплект с матрак. Тези съчетания привличат вниманието на потребителите, тъй като модулите са изработени в една продуктова линия и си подхождат напълно. Не се налага да купувате отделните мебели една по една и да търсите такива които ще изглеждат добре разположени в стаята. Тук получавате легло, гардероб, нощни шкафчета, скрин и матрак, всичко което ви трябва за да се настаните на момента.

Спалните комплекти с матрак са перфектно решение за хората, които са ангажирани и не разполагат с необходимото време да купуват мебелите самостоятелно. Освен това ще спестите и средства понеже тези комбинации са много по-евтини. Модерните мебели ви предлагат и редица удобства като механизми за безшумно отваряне и затваряне на чекмеджета и шкафове, LED осветление, повдигащ амортисьор на леглото, както и красиви плъзгащи врати на някои от гардеробите. От Венус ще ви запознаят подробно със следния модел. Комплект за спалня Адоре и подарък възглавници – 160/200 см, Дъб крафт бял / Дъб сонома:

спалня
  • спален комплект „Адоре“ е модерно и практично предложение за обзавеждане на спалня;
  • този модел е съставен от: легло с матрак 160/200, табла и повдигащ амортисьорен механизъм, осигуряващ достъп до подматрачното пространство;
  • две нощни шкафчета;
  • гардероб с две плъзгащи врати, лостове и рафтове;
  • обзавеждането се предлага с ПДЧ 18 мм, в цветовете Дъб Крафт Бял/ Дъб Сонома.

Модерно обзавеждане с матрак, което чудесно ще оформи интериора на спалнята.

Колко голямо легло да изберем за спалнята?

Това е много важен въпрос за всеки пред когото стои задачата да обзаведа дома си. Ще си отпочивате много по-качествено, ако сте настанени добре в спалнята и леглото е достатъчно голямо. В момента дизайнерите считат размерът 160/200 за оптимален. Предоставя ви необходимия релакс и двамата партньори ще имат необходимото място да се чувстват добре. Винаги се съобразявайте с размерите на помещението, за да не изглежда то претрупано. Ако държите на по-голямо легло подредете така останалите мебели, че да има място за него както и за нощни шкафчета от двете му страни.