Ако обичате уюта и комфорта няма как да пропуснете да оформите красиво интериора на коридора. Тази част от жилището понякога остава на заден план, но е важна, защото е и първото нещо което виждате когато се приберете. Хубаво е да разгледате актуалните модели шкафове за обувки в каталога на магазин Венус. Съвременните поставки са много разнообразни като дизайн и функционалности, затова ще направят и дома ви много по-удобен.

Какви са плюсовете на модерните вертикални шкафове?

Това са едни от най-харесваните модели в момента, тъй като са много подходящи за малки и тесни коридори. Вертикалните шкафове за обувки се характеризират с това, че оползотворяват пространството на височина. Така няма да отнемат много от свободното място и ще имате възможност да изберете и други удобни мебели. Другият положителен момент при този вид изделия е наличието на голям брой рафтове и отделения за съхранение.

Това е важно, защото ще има място за всичките ви обувки, както и за тези на вашите гости. С помощта на подобна функционална мебел лесно ще разтребите входното антре и то винаги ще изглежда уютно и елегантно. Вертикалните модели могат да бъдат изработени в най-различни цветове, дори има вариант при който е вградено и голямо огледало. Няма да се разочаровате от подобна покупка, понеже шкафът е здрав и устойчив, а употребата му истинско удоволствие. От магазин Венус днес искат да ви представят един много хубав и практичен модел. Въртяща етажерка  Геномакс – Сонома:

етажерка
  • въртяща етажерка за обувки „Геномакс“ е снабдена с въртящ се механизъм;
  • шест рафта от едната страна;
  • огледало от другата страна;
  • шкафът за обувки е подходящ за антре, коридор или офис;
  • качествено изпълнение от здрави и устойчиви материали.

Интересен артикул с въртящ механизъм, който изглежда добре абсолютно навсякъде. Зоната, в която ще го монтирате би станала значително по модерна и оригинална.

Как бързо да открием най-точния шкаф за обувки?

Ако още се колебаете на какви критерии трябва да отговаря новата мебел за коридора, за да я предпочетете ще ви дадем няколко ценни съвета. Препоръчваме да изберете предварително зона в коридора, където ще монтирате новия шкаф. Сравнете размерите на харесания артикул със свободното пространство, за да сте сигурни, че ще може да го монтирате лесно и безпроблемно. Определете с колко обувки разполагате и винаги търсете мебел, която има повече отделения. Така ще сте сигурни, че всичките ви любими модни аксесоари са изрядно организирани. Не бива да пропускаме и външния вид на  модерното изделие, което трябва като стил, цвят и дизайн да подхожда на интериора на входното антре.