Много често хората се възползват от всеки повод, при който могат да се забавляват и да организират някакъв вид тържество. Католическият празник Хелоуин стана популярен и в България през последните години и независимо от споровете, дали е подходящо да се празнува, хората се забавляват и маскират подобаващо. Това е причината да намерите различен вид декорация и украса за хелоуин в каталога на MOVI.BG. Красивите, оригинални и интересни изделия ще ви помогнат, да направите обстановката по интересна и да създадете характерната за този празник визия.

Каква украса трябва да предвидим за Хелоуин?

Това е един от най-старите празници в католическия свят. Той произхожда още от древните езически ритуали и това го прави толкова мистичен и интересен за съвременния човек. Украсата, която се използва за Хелоуин трябва да е страховита като се акцентира на привидения, вещици и други подобни персонажи.

Символ на празника е тиквата и тя присъства в украсата по най-различни начини. От нея могат да се направят вкусни и тематични сладкиши и мъфини, издълбават се фенери, гирлянди и други най-различни неща. Важно е щом ви предстои да организирате парти за Хелоуин да вземете под внимание всеки един детайл и да създадете стилна и страшна обстановка. За целта ви препоръчваме следните изделия:

хелоуин декорация
  • декорация висяща вещица – тя може да бъде окачена навсякъде където прецените. Много подходяща зона е входната врата, за да посрещнете по този начин вашите гости. Снабдете се с повече на брой висящи вещици, защото те са оригинални и много добре направени;
  • парти чинии с декоративна украса картинка тиква и надписи – много добра идея за сервиране на сладките почерпки. Дори и най-дребният детайл от украсата за Хелоуин е важен, така че не пропускайте и него;
  • парти мушама в оранжево – това е цветът на тиквата и поради тази причина той присъства навсякъде. Най-честите нюанси, които се комбинират в декорацията са именно оранжево и черно;
  • изкуствено хладно оръжие – мечове, саби, ятагани и други ще направят обстановката наистина страшна и от друга страна наистина забавна. Те са доста реалистични, затова ще може да плашите гостите, размахвайки подобно бутафорно оръжие;
  • фенери тикви – колкото повече имате от тази украса, толкова по-добре. Поставете навсякъде достатъчно фенери тикви, така че щом намалите осветлението те да придадат нужния реализъм на обстановката;
  • реалистична лъскава баба Яга – изработката на артикула е изключително прецизна, което прави тази декоративна фигура задължителна за вашето парти. Ще я намерите в най-различни цветове според вашия вкус.

За да имате желаната украса е важно да разполагате с достатъчно разнообразни и интересни продукти. Купете достатъчно интересни нови неща, с които да попълните миналогодишната си колекция. Търговците се стараят винаги да зареждат актуални декорации и украси, които ще ви помогнат да се отличите като домакин на тържеството.

Как да се маскираме креативно с хубав костюм за Хелоуин?

Едно от най-важните неща, които трябва да направите е да изберете подходящ костюм, с който ще сте облечени на партито. Предлагаме ви да помислите за визията си отрано и да разгледате предложенията онлайн, които биха ви дали някаква оригинална идея за маскировка. Едни от традиционните костюми са тези на вещици и привидения.

Ако изберете нещо подобно ви препоръчваме да се снабдите с подходяща шапка и изкуствени нокти, за да предадете повече очарование на образа си. Хората, които са добри в гримирането могат да си направят подходящ грим и така да бъдат още по-интересни. Освен дрехи и костюми се предлагат различни по вид диадеми, които също така допълват облеклото и са достатъчно страховити.

Вампирите също присъстват на празника Хелоуин и затова едни вампирски зъби към наметалото няма да са никак излишни. Важно е да се чувствате комфортно, когато се облечете в костюма си и да прекарате една забавна и страховита вечер.

Защо е важно децата да участват  активно в декорирането на дома?

Малчуганите могат да помагат в подготовката за Хелоуин. Позволете им също да изберат украса за празника. Децата спокойно могат да декорират когато поставяте из къщата различните интересни фигури, гирлянди или сервирате празничната маса. Така настроението им ще се повдигне и ще бъдат заредени и готови да се забавляват цяла вечер. На Хелоуин те също се маскират като любими герои, обикалят къщите на съседите и събират лакомства. Онлайн може да им поръчате дреха, според техния вкус и предпочитания:

  • рокли за принцеси в най-различни цветове – много оригинална визия, която ще могат да използват и при други поводи. Има различни образи, които ще им харесат и са им познати от филмчетата;
  • костюми на супер герои за момчетата – всички се възхищават на Батман, Супермен, човекът паяк и други. Те ще ги зарадват най-много;
  • пластмасови маски и наметала – чудесна възможност за забавление;
  • диадеми на русалки вещици или хладни оръжия – в зависимост от възрастта на децата изберете нещо интересно, което ще им допадне.

Изберете им различна визия и нов костюм за тази година, за да се чувстват специални и да се забавляват много.

Откъде да купим всички артикули за Хелоуин?

Забелязвате, че в търговската мрежа продуктите за Хелоуин не присъстват целогодишно. Такива винаги може да откриете в онлайн магазин MOVI.BG. Търговецът е приготвил за вас цял раздел с най-различни и нови продукти, специално създадени за този празник. Всичко е красиво, качествено и ще ви гарантира комфорт при използване. Новата украса за тази година е още по-впечатляваща и оригинална в красиви цветове и най-вече на достъпни цени.