Ако искате да кандидатствате за бърз кредит онлайн, то тогава Credissimo ви дава два разумни варианта. Единият е да заявите 1000 лева до заплата без лихва, а другият, да поискате кредит на вноски до 6000 лева. Всичко се прави изцяло в сайта на небанковата институция и е достатъчно да попълните електронен формуляр, а след това извършите лесна верификация на документи.

Как се тегли бърз кредит от Credissimo?

За да изтеглите бърз кредит от Credissimo може да използвате електронния калкулатор в сайта, който ви дава информация за лихвата на желаната от вас сума. Имате възможност да заявите и безлихвен кредит до заплата, ако сте нов клиент на компанията. Ако изберете кредит на вноски, може да получите сума до 6000 лева, а кредитът до заплата може да е на стойност до 1000 лева.

И в двата случая кандидатурите се преглеждат бързо и получавате отговор от служителите на Кредисимо. Вие трябва да прибавите в електронния формуляр двустранна и цветна снимка на вашата лична карта, а също и да си направите селфи с нея. В случай че сте преминали през всичко това, ще получите имейл, в който да въведете кода, който ще пристигне чрез СМС на телефона ви.

Остава да изчакате няколко минути, за да се свържат с вас, за да ви одобрят. Ако имате доказани доходи и сте платежоспособни, то тогава кандидатурата ви ще бъде одобрена и ще си получите парите по банков път или на касите на Easypay. Всичко става много лесно, както ще се уверите, ако изпробвате този начин за финансиране. Разбира се, трябва да погасявате редовно вноските си.

Кога ще получа парите си от Кредисимо?

При положение че прочетете ревюто за Кредисимо в Scatter.bg, ще научите за колко време можете да получите парите си. Имате опция за получаване на парите до минути, ако кандидатствате за кредит на вноски. Тук има и малко оскъпяване, тъй като кредитът ви се гарантира от трета компания. Въпреки това, самото оскъпяване не е голямо, така че няма за какво да се тревожите.

От момента на полученото одобрение, могат да минат до 1 час, за да ви се обадят по телефона и да пуснат парите ви. В заявлението ще посочите начина, по който да усвоите сумата, като имате на разположение опциите: банков превод, банкова карта, Easypay и други. Парите се получават моментално и няма да чакате дълго време, докато пристигнат във вашата сметка или Easypay.

Обобщителни думи

Кредисимо е една от най-популярните компании за бързи кредити онлайн в България. Буквално хиляди клиенти всеки месец кандидатстват за кредит в небанковата институция. Има много доволни потребители и положителни отзиви за усвояването на кредитите. Вие обаче бъдете отговорни и кандидатствайте, само ако можете да върнете дълга си в уговорените срокове.