Ако е време за покупка на нов дрешник и вниманието ви е насочено към бял гардероб с плъзгащи врати, то значи ви предстои да се сдобиете с мебел по последен писък на модата, която също така е и практична! А кой не иска именно такова обзавеждане за своята спалня – което да е едновременно функционално и красиво, качествено и с правилните параметри? То не само ще направи нощите сладки и комфортни, но и ще допринесе за това цялостната обстановка да е още по-приятна.

Как да се сдобием с идеалния за спалнята дрешник

Визията е важна, но не е и всичко. Защото дори и дрешникът да е изключително актуален с дизайна си, ако той не е добре изработен, не е сигурно дали ще има дълъг престой във вашия дом. Затова е добре да се обърне внимание на неща като:

  • материалите, използвани за изработката – независимо дали сте се спрели на бял гардероб с плъзгащи врати или на друг вид, неговото качество е от първостепенно значение. Колкото са по-надеждни те, толкова повече време ще можете да използвате въпросната мебел;
  • вътрешната конфигурация на дрешника – внимателно огледайте разположението и големината на рафтовете, отделенията за закачалки и останалите ниши, присъстващи в дизайна на гардероба;
  • начин на отваряне – плъзгащите врати са сред предпочитаните варианти, когато става дума за покупката на подобен вид мебели за спалня. Вградената им позиция позволява тяхното лесно отваряне и затваряне, като за целта не се изисква да има екстра пространство пред самия дрешник;
  • основен дизайн и детайли – визията на гардероба с плъзгащи врати е не просто подробност, а решаващ критерий, на който трябва да обърнем внимание. Моделите в бяло и тези с гланцова повърхност са сред фаворитите за по-голямата част от потребителите, тъй като стоят много стилно и се вписват във всякакви видове интериор. Присъствието на детайли като огледало или орнаментика е също част от акцентите точки, на които всеки купувач е редно да обърне внимание;
  • цена – тя е важна, но не и водеща. Все повече хора започват селекцията именно от това каква е стойността на дрешника, за да си спестят излишна загуба на време при намирането на идеалния за спалнята модел. Желателно е предварително да зададем ясна финансова рамка и да се придържаме към нея при избора на бял гардероб с плъзгащи врати.

Обновяването интериора на спалнята е нещо, което много хора очакват с голямо нетърпение. Промяната на обстановката вещае едно напълно ново естетическо начало, което ще донесе на обитателите на жилището добро настроение и условия за пълноценен престой в стаята за сън. Поръчката на бял гардероб с плъзгащи врати е чудесна инвестиция, защото отговаря на съвременните трендове, а и е надеждна придобивка от гледна точка на техническото му изпълнение.

Защо белите гардероби с плъзгащи врати са толкова популярни

Много се говори за предимствата на белите гардероби с плъзгащи врати. От една страна са красиви на външен вид, а от друга – функционални и идеални за модерното домакинство. Също така, те лесно се вписват във всякаква обстановка, в случай че не са част от комплект. Могат да се открият в разнообразни дизайни, с добро качество и на сносни цени, каквито крайния потребител да може да си позволи.

С какви други мебели се комбинират

Мебели като белите гардероби с плъзгащи врати са много лесни за съчетаване с всякакви други интериорни компоненти. Могат да бъдат организирани в едно пространство с обзавеждане в светлата, но и в по-тъмната гама, като във втория случай ще играят ролята на интересен акцент. Най-добрият вариант е да се комбинират с компоненти в бял нюанс и производните на него. Така крайните резултати ще са отлични, а атмосферата в спалнята хармонична.

Къде се продават изгодно

Всеки си мечтае да се сдобие с бял гардероб с плъзгащи врати, който да не е много скъп, да има добра изработка и да изглежда модерно. И може… В онлайн магазин Лени Стил има точно такива предложения, в това число и дрешници. Вижте сами и се погрижете за красивия интериор в стаята за уединение и сън.