Изборът на качествен матрак трябва да бъде направен много внимателно, защото сънят оказва сериозно влияние върху нашето здраве. Да бъдем бодри и отпочинали е важно за всеки от нас, затова и матракът на който спим трябва да е на необходимото ниво. Хубаво е да преценим позата в която спим, дали съответства на твърдостта на харесания модел. Научи повече за различните артикули, които се предлагат в търговската мрежа. В онлайн магазин Venus.bg имате възможност да разгледате еднолицеви и двулицеви модели, които са изработени по модерни технологии и в направата им са вложени различни материали.

Как да изберем нов модел в зависимост от неговата твърдост

От това как и колко потъва тялото ни докато спим се определя и твърдостта на артикула. Научете повече за различните варианти. Бихте могли да изберете и въз основа на това в каква поза предпочитате да спите, както и дали имате някакви здравословни оплаквания за болки в гърба и кръста. Разгледайте каталога и научете повече за актуалните оферти. Подходящата опора би ви дала различно усещане по време на сън, за да се събуждате отпочинали. Меките модели са подходящи за децата, защото им осигуряват необходимия уют и комфорт. Научете повече за различните модели онлайн. За възрастните това не е толкова удачно, тъй като предлаганата опора не е достатъчна.

Средно твърдите матраци са едни от най-предпочитаните, тъй като отговарят на повечето критерии на хората. Бихме ги нарекли дори универсални и много подходящи, ако често променяте позата си по време на сън. Научете повече за тях преди покупката.

Твърдите от друга страна са най-доброто решение, ако страдате от чести болки в гърба и кръста. Подобен артикул ще ви осигури максимален комфорт и ще ви даде шанс да се наспите перфектно. Venus.bg представя – Двулицев матрак Алое Вера 18см средно твърд:

матрак
  • двулицев матрак „Алое Вера“ 18см средно твърд, разполага с луксозен калъф, обогатен с екстракт от Алое Вера;
  • благодарение на вертикалните канали, минаващи през ядрото, се постига изключителна проветривост и се създава антибактериална и антиалергична среда за сън;
  • седем зони на комфорт, разположени по цялата дължина, осигуряват ортопедична опора на гръбначния стълб;
  • калъфът се сваля.

Препоръчваме ви да научите повече и за останалите матраци от категорията.

Поръчката от интернет – бърза и качествена

Не отнемайте от ценното си свободно време, за да търсите нов матрак, след като може да го поръчате от онлайн магазин. Лесно ще изберете модел, защото описанието на различните артикули е много подробно и със сигурност ще се запознаете в детайли с предлагания продукт. Не търсете сами транспорт, защото той е организиран от търговеца и в най-кратък срок ще се наслаждавате на спокоен и качествен сън. Научете повече за различните намаления и ценови оферти.