Единично или двойно – какво легло да изберете? Вариантите от кревати за сладки сънища са доста разнообразни, а самата богата гама от изделия е провокирана от това, че клиентите търсят легло, което да отговори на техните предпочитания и интереси както и налично пространство, в което да бъде позиционирано леглото. Със сигурност онова, което би било доста интересно да знаете е, че под модела единично легло се крият множество размери, форми и екстри, които тази мебел може да ви предостави. Дори да имате желание за двойно легло то би се оказало непосилно да го адаптирате в тясното пространство на спалнята си. но това не бива да ви отчайва, защото в търговската мрежа има единични легла, които са доста практични и удобни. Днес е ви запознаем с няколко представители, които са единични, но пък разполагат с доста голяма площ, на която можете да се насладите са своите спокойни нощи.

Добрите единични легла

Сигурно сте чували, че освен стандартните размери, които са 90х200 см. производителите предлагат единични легла, които са доста по-широки, но не са двойни.днес ще ви разкажем именно за такива, с които имате възможността да си осигурите повече изисканост и безпрецедентен комфорт.

Легло с чекмедже

За да бъде удобно едно легло то трябва да покрива вашите индивидуални предпочитания. А ето кои биха били най-добри като решения за вашите нужди:

  • Легло тип приста

Това са единични легла с размери 120х190 или 120х200 см. Характерното за тези легла е, че се поставят на ъгъл, което от своя страна е доста добър вариант от гледна точка на това, че се спестява пространство. Друг емблематичен акцент при този вид единични легла са раклата и подматрачната рамка, които гарантират многофункционалност на изделието;

  • Персон и половина

Легла, които като размери наподобяват гореописаните, но с условието, че не се поставят в някои от ъглите на стаята. Те са красиви и стилни, а подматрачната площ определено е плюс, който да се използва като ракла за спално бельо или друг домашен текстил.