Всички търсим в спалнята, най-вече нейната функционалност, но не бива да забравяме че атмосферата, която тя излъчва също е от особено значение. Тапетите станаха отново предпочитан метод за декорация на стаята, но ако не се съчетаят правилно например с https://www.venus.bg/спални/спални-комплекти/спален-комплект-нарния-дъб-крафт-бял-сив, могат да развалят и най-стилния интериор. Промяната винаги е нещо хубаво, но имайте в предвид, че пастелните цветове, като сиво, бежово или бяло в интериора на стаята за спане, винаги би изглеждал прекрасно.

Спален комплект

Спален комплект от venus, който ще се съчетае прекрасно с тапети:

  • Спален комплект Нарния за матрак 160/200 см. – Дъб крафт бял / Дъб крафт сив с RDB LED осветление. „Нарния“ ще ви предложи всички удобства в съчетание с една свежа визия. Качествената изработка гарантира здравина и дълготрайност. Включено е всичко необходимо – легло, гардероб и две нощни шкафчета. Леглото притежава механизъм за повдигане на матрака, незаменимо удобство. Нощните шкафчета, се монтират на самото легло и имат LED осветлениене. Двукрилният гардероб е с плъзгащи врати, а едната е огледална.

След като сме избрали спалнята комплект от vanos, идва ред да подберем подходящите тапети. Помещенията за спане са изпълнени със слънчева светлина и могат да бъдат декорирани в хладни нюанси, това ще омекоти естествената светлина. Тапетите с графичен принт са една доста актуална тенденция, през последните сезони. Специалистите са на мнение, че е ефектно този принт, да бъде само на едната стена, най-често над леглото, по този начин се получава най-добра пространствена илюзия.

Друга модерна новост са тапетите които имитират естествени материали, като камък, листа или мрамор, с тяхна помощ се реализират интересни идеи и интериорът добива еклектична визия.

Вашият спален комплект от venus „ Нарния“, ще изглеждам много оригинално, ако го съчетаете с някой от предложените идеи за тапети. На тази аранжировка ще подхожда повече, едноцветен килим, тъй като акцентът пада върху спалния комплект и тапета. Няма нужда да претрупвате с различни декорации или картини.