Да бъде правилно организирана кухненска и трапезна зона е сред предизвикателствата, с които се сблъскват много домакинства. Тясното пространство нито позволява твърде голяма кухненска мебелировка, нито пък кът за хранене, който наистина да предложи оптимално удобство. За това обаче на помощ идват ъгловите мебели, които се оказва, че биха били удачен вариант за оптимизирането на наличната площ. И така идеята на професионални интериорни дизайнери е вместо столове да замените местата за сядане с кухненски ъгли. Меката мебел в кухнята не е новост за домакинствата, което от своя страна ѝ отрежда добра позиция. Днес ще предложим няколко идеи за такива мини дивани, които определено могат да подобрят облика и уюта в трапезната част от кухнята.

Ъглови дивани в кухнята – идеи без край

От онлайн магазин Венус предоставят доста интересни и изпълнени с креативност модели. Идеята на една такава ека мебел с ъглова форма е да оптимизира мястото за хранене, а също така и да допринесе за личния ни комфорт и удобство. Така, че си заслужава да надникнете в някои от предложенията за кухненски ъгли, които сме ви подготвили:

кухненски ъгъл
  • Трапезен ъгъл Криси

Това е семпло, доста изтънчено и очарователно диванче, което ще се интегрира изключително бързо във вашия дом. Характерно за модела е това, че освен удобни места за сядане се предлага и с функция сън, което на практика решава редица интериорни казуси като липсата на площ за сън в голямото ви семейство;

  • Кухненски ъгъл Дипломат

Самото име на този мини диван идва да покаже, че това е вариант, предназначен за хора с изтънчен вкус. Несъмнено модела очарова със своята елегантна и неподправена визия. Той е нещо повече от стилен кухненски диван, тъй като е детайлно изработен до последния елемент;

  • Кухненски ъгъл Жанет

Ако търсите динамика в трапезната зона то този кухненски ъгъл е една невероятна идея за прекрасно оформление. Това е модулен тип диван, който от ъглов може да се трансформира в мини прав диван или фотьойл.