Организацията на дрехите може и да не протече по възможно най-добрия начин, ако нямаме на разположение нужния брой гардероби у дома. Те също така трябва да бъдат и с правилните размери, така че да съответстват на потребителските ни нужди и изискванията ни в битов план.

Когато избираме нов дрешник, е редно да обърнем внимание на много неща – качество, дизайн, цена и прочее. Всеки детайл е важен, но най-вече функционалността на компонента, която във всички случаи е редно да присъства и то осезаемо. Когато гардеробът е практичен, няма да се затрудняваме в подредбата на облеклата и останалите лични принадлежности, които съхраняваме в него.

Малък или голям гардероб да изберем

Това е водещият въпрос, който занимава ума ни при избора на гардероб. Малък или голям да бъде той? Разбира се, повечето от вас категорично ще заявят, че е добре да е с повече крила, защото така ще имаме повече място на разположение. Ако обаче стаята е с ограничена площ, то тогава е редно да заложим на двукрилен или трикрилен модел, който не изисква много площ и може да се побере буквално навсякъде.

Кои са най-купуваните модели

Има най-различни модели гардероби, така че изборът за крайния потребител да е голям. И той е наистина е такъв! Ето какви видове дрешници се определят като най-купувани и популярни:

  • с плъзгащи врати – елегантно отваряне и стилна визия без дубликат. Това са думите, които най-добре описват този вид гардероби, които все по-често могат да бъдат видени в българския дом. Основното им предимство е, че при отварянето и затварянето им не е нужно да има екстра пространство пред дрешника, за да не опират вратичките му в мебелите в съседство;
  • с вграден монтаж – още едно модерно решение, на което купувачите залагат с охота. Тук имаме пълно интегриране в стената и така присъствието му става супер дискретно. Този вид дрешник е сбъдната мечта за почитателите на вградените решения като цяло, защото е практична мебел с множество преимущества във функционален план;
  • с огледало – дрешниците с такава „добавка“ са едновременно красиви и практични. Освен да съхраняваме в тя дрехите си, ги използваме и за да се огледаме в тях, когато се приготвяме за излизане.

Преди да купите даден модел гардероб, обмислете много добре неговите функционални и естетически възможности. Уверете се на 100%, че размерите му са оптимални, визията актуална, а вътрешното разпределение максимално удобно.

Какво включва онлайн селекцията на мебели

Покупката на ново обзавеждане през интернет магазин е препоръчителна в много отношения – ниски цени, изгодни отстъпки, голямо продуктово разнообразие, отсъствие на физически контакт с продавачите и прочее. Ако сме решили да поръчаме нов гардероб, трябва да се фокусираме върху неща като:

  1. точният модел дрешник – трикрилен, четирикрилен, за детска стая, вграден и прочее. Във всеки един онлайн магазин има категории с различните видове дрешници, където ще ги откриете във всякакви варианти;
  2. техническа информация –към всеки дрешник е предоставено подробно описание, което трябва да прочетете внимателно. Точни размери, материали за изработка, вътрешно разпределение, цвят и препоръки за неговата поддръжка;
  3. цена – тя е също водещ критерий за избор, като в повечето случаи изхождаме дори най-напред от нея. Задължително е тя да ни устройва, за да купим бъдещия си гардероб без затруднения.

В повечето случаи купуваме нов дрешник наред с ново легло, нощни шкафчета и легло. Тук имаме два варианта – да заложим на готовите комплекти, или сами да изберем отделните мебели, присъстващи в стаята.

Откъде да ги поръчаме

Когато дойде време да подменим старите мебели у дома с нови, започваме да обмисляме какви да изберем и откъде да ги купим. Тъй като магазините са наистина много, е нужно да отделим малко повече време, за да проучим пазара и открием подходящия за нас търговец. Нашето предложения днес е Лени Стил – марка, която е известна на пазара с класните си качествени интериорни решения. Разгледайте продуктовия каталог и започнете промяната сега!