Една от вещите в нашия дом, която се купува по-рядко, но пък е достатъчно важна дори за здравето ни е матракът. Без качествен и здравословен сън ще се чувстваме през целия ден отпаднали и в лошо настроение. Ако пък не сме открили точния модел е възможно да се събуждаме с болки в тялото и с времето да натрупаме здравословни проблеми. Щом избирате подходящ нов матрак, трябва да знаете повече неща за тези артикули, така че днес ще ви запознаем малко по-подробно с основните модели. Научи повече за характеристиките на тези продукти в сайта на онлайн магазин Venus.bg.

Разликата между еднолицеви и двулицеви модели

Основният избор, който трябва да направите е дали да купите еднолицев или в двулицев матрак. Това решение може да зависи и от конструкцията на леглото което притежавате, но ако не е така е хубаво да знаете разликата между вариантите. Научете повече за положителните характеристики на моделите. Еднолицевите матраци се отличават с това, че са по-достъпни като цена. Те имат по-кратък живот, защото не могат да се обръщат от всички страни. Предимството, което бихме споменали е наличието на монтирана рамка. Изработката им е качествена и няма да съжалявате избирайки такъв модел. Научете повече за тях в сайта. Представяме ви един примерен модел. Еднолицев артикул Асмара:

еднолицев матрак асмара
  • Пружинен модел;
  • Ядро от индивидуално опаковани покет пружини и пяна с висока плътност и еластичност;
  • Подсилени бордове с плътна пенополиуретанова пяна;
  • MDF основа и подсилена рамка от масивна дървесина;
  • Подходящ за повдигащ механизъм;
  • Висококачествен текстил с вата за допълнителна мекота;
  • Научете повече за характеристиките в сайта на Venus.bg.

Двулицевите са по-висок клас артикули с много дълъг живот. Те се използват от всички страни и са изработени по най-съвременна и иновативна технология. Материалите, които са вложени за направата им са високотехнологични и комфортни. Научете повече за тях, ако сте избрали подобен модел.

Топ-матракът и неговата роля в дома ни

Колкото повече комфорт си осигурим в жилището толкова по-добре, а подобен артикул със сигурност ще допринесе за това. Научете повече за модерните топ матраци и за начините по които може да ги използвате. Те основно служат, за да подобрят качеството ви на сън и да ви предпазят от вече неудобния и износен стар матрак. Могат да бъдат поставени на разтегателен диван или да ги вземете с вас на почивка или къмпинг. Лесни са за пренасяне, тъй като са леки и се навиват на руло. Използвайте ги навсякъде, за да ви бъде винаги комфортно и да спите добре. Научете повече за различните варианти и модели и изберете най-добрия.