За хубаво или за лошо време това, от което се нуждаем е правилния чадър. И тъй като слънцето все повече ни напомня за предстоящия летен сезон очевидно е, че днес ще си говорим за онези решения, които да ни осигурят отлична защита от горещините и вредните ултравиолетови лъчи. А възможностите определено са многобройни. Днес ще акцентираме на градински чадъри със стойка, тъй като те се превърнаха в абсолютен хит през последните няколко години. Причините за това се дължат не само на атрактивната им артистична визия, но и на тяхната многофункционалност както и лесна експлоатация.

Практични решения за двора и балкона

Определено и вие бихте инвестирали в такъв вариант градински чадър. Освен, че се характеризират с уникален дизайн друг фактор, който провокира интереса на клиентите е свързан с това, че тук се касае за слънцезащитно изделие, благодарение на което сега можете да повишите нивото си на комфорт в зоните за престой на въздух.

Това, което ги нарежда сред гамата практични изделия за сигурна слънцезащита са следните им качества:

  • Идеални са за пространства, които се характеризират с огромна площ като дворове, градини, басейни;
  • Приспособими са при осигуряване на слънцезащита за всякакви търговски пощи;
  • Играят съществена роля за предпазване от силното слънцегреене на открити панорамни тераси и балкони;
  • Практични за са плажни кафенета и заведения.

Избирайки тези красиви и елегантни модели със стойка си осигурявате невероятно и уникално оборудвана зона на открито, която да ви гарантира отлична слънцезащита.

Основни принципи при покупка на градински чадъри със стойка

чадър

Това не е просто обикновен градински чадър, който да разпънете за да си осигурите сянка. Моделите на стойка се характеризират с това, че в събрано състояние не заемат много площ, което на практика ги прави лени за прибиране през зимата. Но освен този съществен приоритет показателно за това защо са толкова предпочитани са и ключовите принципи, които са характерни за избирането на градински чадър. Това са:

  • Адаптивни размери, които позволяват продукта да бъде използван в различни по предназначение пространства;
  • Вложени висококачествени материали, които гарантират максимално дълъг живот на изделието;
  • Естетичен вид заради висящото покривало, поставено настойка;
  • Стабилност и издръжливост дори на силен вятър;
  • Конкурентна цена.

Имате много аргументи, които да са мотивиращи към инвестиция в чадър със стойка. Но действително атрактивната и модерна визия както и уникален дизайн, който представят производители се превръщат в стимула, който да ви провокира да инвестирате още сега. Богат набор от решения представят от онлайн магазин Мебели Арена, където ви очакват силни, в разнообразни разбери и богата палитра от цветове идеи.