За децата е от изключително значение да се наспиват добре, защото така растат здрави и щастливи. Като родители е важно да им осигурите подходящо обзавеждане, което ще се погрижи за техния комфорт. Може би най-важната мебел в детската стая си остава леглото. Ето защо днес ще поговорим малко по-подробно именно за него. Ако разгледате каталога на Мебели Венус ще видите, че днес се предлагат наистина много интересни вариации. Кой от тях ще поръчате е въпрос на личен избор и преценка. В следващите редове ще ви дадем малко информация за най-популярните модели.

Кои видове детски легла са най-търсени от клиентите

Повечето хора подхождат практично към тази покупка и едновременно търсят мебел която да бъде удобна, но също така и да се използва достатъчно дълго. Както знаете децата растат бързо, а инвестицията периодично в нови артикули е сериозен финансов разход. Поради тази причина стандартните единични детски легла са едни от най купуваните в момента. На тях може да спи малко дете, а също така и юноша. Поръчвате подобна мебел и години наред не се тревожите за съня на вашето дете.

Друг популярен артикул е комбинираното детско легло с шкаф и бюро. Детето спи на известна височина, а в основата на леглото има монтирани важни мебели за неговото ежедневие. Двуетажните конструкции са любими на малчуганите, защото ги приемат като място за игри, също така са и достатъчно функционални, за да се използват от две деца. Магазин Венус ви препоръчва – Детско обзавеждане Сити 5023 – с бюро и шкаф под него:

легло
  • Легло „Сити 5023“ компактно и практично предложение за обзавеждане на детска/юношеска стая;
  • До него е достига със стълбичка, отдолу са разположени шкаф (с две вратички и ниша) и бюро на колелца (с рафтчета), което при необходимост се издърпва;
  • Изработено е от висококачествено ПДЧ, подходящо е за еднолицев и двулицев матрак с размери 90/200 см.

Комплексна мебел която ще ви осигури много свободно място в стаята.

Защо да купим мебел направена от ПДЧ плоскости

Предлагаме ви преди да направите поръчката да се поинтересувате от материалите, които са вложени в направата на новия продукт. В момента голяма част от артикулите се изработват от ПДЧ плоскости, които имат перфектни показатели що се отнася до здравина и безопасност. Материалът се обработва лесно и не е така тежък като дървесината. Това ще ви позволи по-лесно да обзаведете стаята и ако се наложи да размествате в нея. Цената на подобни мебели също не е висока, а това е един от важните критерии при избора.