Ще създадете една съвсем различна атмосфера в дома си, ако изберете нови и качествени мебели за трапезарията. В момента са модерни готовите комплекти от маса и столове, които ще ви създадат необходимото удобство и ще направят жилището ви елегантно. Виж цените в сайта на Venus.bg. Актуалните оферти се отличават с красива визия и висококачествена изработка. Понякога тази зона от дома е пренебрегната, но днес ви препоръчваме да насочите вниманието си към избора на подобни мебели, които може да откриете лесно на достъпна цена онлайн.

Какви са основните предимства на комплектите за трапезария?

Вероятно сте отлагали тази покупка, защото е доста трудно да се търсят маса и столове поотделно, които след това да се съчетават. Най-добре е тези мебели да бъдат избирани винаги в комплект, който е оформен професионално и няма да има стилови разминавания. Друго предимство на подобна покупка е достъпната цена, защото взети наведнъж мебелите са доста по-евтини. Новите модели са много разнообразни като дизайн, за да могат всички потребители да открият подходящ вариант за себе си.

Масите разполагат с разтегателен плот, който при необходимост може да увеличи пространството за сервиране. Тази екстра не завишава цената на артикула. Столовете също са с много интересна изработка, а голяма част от новите модели са тапицирани и изглеждат доста луксозно. Тази дамаска ги прави много удобни и меки за използване. Функционалните подлакътници ви позволяват да прекарате седнали по-дълго време. От Venus.bg препоръчват да разгледате подробно следния вариант с добра цена. Комплект маса VENUS 1116 и столове DEFNE 2209:

  • стилен комплект трапезна маса и столове, който ще допълни чудесно интериора на всеки съвременен дом;
  • маса с плот от МДФ полиран с акцент мотив. Масата е снабдена с разтегателен механизъм (автоматично отваряне) и елегантни крака от пенополипропилен;
  • столовете са изработени от естествено дърво с удобна седалка и леко извита от двете страни облегалка, която осигурява допълнителна опора за гърба;
  • тапицирани с висококачествена дамаска:
  • опционално може да добавите още желани от вас брой столове.

Модерен комплект на достъпна цена, благодарение на който обстановката в дома ви ще се промени и ще стане по-красива.

Защо да изберем нов комплект по интернет?

Мебелите, които представят онлайн търговците се отличават с изключително оригинален дизайн. Те са модерни и качествено изпълнени от съвременни материали. Много от моделите разполагат с красиви декоративни елементи, цветовете са приятни и лесно ще се съчетаят с интериора на дома ви. Цената също е достъпна, а често търговците предлагат и допълнителни намаления. Подарете си нещо ново и практично за дома, което ще използвате дълго време с удоволствие.