Все повече хора работят дейности, свързани с това да прекарват времето си пред компютър. За целта техните работодатели, трябва да им осигурят подходящо място, на което да бъдат настанени и да се чувстват достатъчно удобно. В интернет пространството ще намерите много оригинални и съвременни офис бюра, които ще ви помогнат да оборудвате пространството по най-добрия начин. В каталога на Venus.bg ви очакват различни предложения, дори и такива с включени механизми и функционалности.

Защо да поръчаме луксозни офис бюра?

По това какви мебели и техника използвате във вашата фирма, се съди за отношението към персонала. Важно е хората, да се чувстват комфортно за да бъдат максимално производителни. Ето защо днес ви предлагаме идеята да инвестирате в по-качествени офис бюра, които ще направят работата на всички истинско удоволствие. Преценете как да ги подредите в пространството и от какво имат нужда вашите служители.

Ако работят с повече документи или техника, ще трябва плотът на офис бюрото да е достатъчно широк, което ще им позволи по-добре да организират пространството. От Venus.bg предлагат следната опция. Ергономично електрическо регулируемо бюро Carmen CR-118 с 2 USB порта – Бяло:

  • „Carmen CR-118“ е ергономично офис бюро, благодарение на вградения електрическия мотор, имате възможност да регулирате височината му;
  • това го превръща в идеален избор за всички, които прекарват дълги часове пред компютъра;
  • височината му се регулира бързо и лесно от електронния панел за управление;
  • можете да вдигнете или свалите плота до желаното ниво от бутоните със стрелките, като на дисплея ще виждате как се променя височината;
  • за по-голямо удобство моделът позволява да запаметите 4 различни нива на височина, които бързо да задавате от бутоните с цифрите;
  • на панела са разположени също и 2 USB порта + 1 Type C, за да бъдат Вашите телефони или таблет под ръка, докато ги зареждате.

Изключително функционална мебел, създаваща усещане за лукс и удобство в офиса. В днешния технологичен свят подобни артикули ще бъдат едни от най-предпочитаните.

Офис бюра в какви цветове да изберем?

Освен за практичността, трябва да помислите и за външния вид на новите мебели. Те трябва да са в синхрон с останалия интериор на помещенията и като цяло с вашия бизнес. Не купувайте много различни модели, защото има опасност да създадете объркана и кичозна обстановка. Препоръчваме ви да създадете стилен интериор, който ще направя добро впечатление на бъдещите ви служители на партньори или клиенти. В момента са модерни мебелите в естествени тонове, бяло или черно. Бихте могли да използвате и различни идеи от специалисти, които ще намерите онлайн.